Scharlin ja Sillaste taipuivat Pajulahden finaaleissa – Byskata nelinpelimestaruuteen Latviassa

15.6.2019  |  19:54  |  Raportit

Oliver Byskata

Perjantaina nähtiin Pajulahdessa ja Latviassa suomalaisjunioreiden nelinpelivoittoja – lue lisää täältä. Lauantaina saavuttivat Sade Scharlin ja Andreas Sillaste kaksinpelien finaalipaikat Pajulahdessa sekä Oliver Byskata nelinpelimestaruuden Latviassa.

Scharlin ja Sillaste voittivat perjantaina nelinpelit Pajulahdessa ja näin tavoittelivat tuplamestaruuksia lauantaisissa kaksinpelifinaaleissa. Molemmat pelaajat taistelivat hienosti, mutta joutuivat taipumaan ulkomaalaisille vastustajilleen kolmessa erässä. Toiseksi sijoitettu Scharlin hävisi ykköseksi sijoitetulle venäläiselle Darya Zykovalle 6-4, 4-6, 3-6 ja neljänneksi sijoitettu Sillaste kolmanneksi sijoitetulle puolalaiselle Maks Grygolowiczille 1-6, 6-4, 1-6.

TULOKSET

Byskata täydensi hienon turnauksensa nelinpelimestaruudella – kaksinpelissä hän ylsi välieriin. Ykköseksi sijoitetut Byskata ja virolainen Oliver Ojakaar etenivät kolmella voitolla loppuotteluun, jossa kohtasivat latvialais-virolaisparin Gustavs Dambins/Markus Molder. Byskata/Ojakaar hävisivät avauserän, mutta käänsivät ottelun ja turnausvoiton itselleen kolmessa erässä 3-6, 7-5, 10-3.

TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Rikkonen ja Hakovirta… →