Sata-Tennis hakee päävalmentajaa

21.12.2004  |  14:55

Hakuaika päättyy 17.1.2005

Haluatko olla mukana menestymässä maamme johtavassa kilpajunioriseurassa?

Sata-Tennis ry on maineikas Helsingin Laajasalossa toimiva, vuonna 1981 perustettu tennisseura. Toiminnan pääpaino on juniorivalmennuksessa ja kilpailutoiminnassa. Seuraan kuuluukin useita maamme tämänhetkiseen juniorioiden kärkikaartiin lukeutuvaa pelaajaa. Sata-Tennis on myös vahvasti edustettuna eri sarjatennistasoilla aina miesten SM-liigasta senioritennikseen asti.

Nykyisen päävalmentajamme siirtyessä Suomen Tennisliiton huipputennisvastaavaksi haemme hänelle seuraajaa.

PÄÄVALMENTAJAN

tehtäviin kuuluu

  • seuran valmennustoiminnan (kilpavalmennus, tenniskoulu ja leirit) suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä seuran valmentajien kanssa
  • toimia seuran valmentajien esimiehenä
  • seuran valmennustoimintaan liittyvät hallinnolliset toimet
  • seuran toiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen yhteistyössä seuran johtokunnan ja toimikuntien kanssa

Hakemallamme henkilöllä on vahva valmennuskokemus ja tennistausta. Hänen luontaisiin ominaisuuksiinsa kuuluu ulospäinsuuntautuneisuus, kyky tulla toimeen lasten ja nuorten kanssa sekä organisointi- ja esimiestaito. Edellytämme häneltä tarvittaessa myös valmiutta matkustamiseen ja viikonlopputöihin. Arvostamme kielitaitoa ja nykyaikaisen toimistotekniikan hallintaa.

Tarjoamme vakavaraisessa ja tunnetussa tennisseurassa mielenkiintoisen ja haasteellisen työn huippujunioreiden ja aktiivisesti toimivan tenniskoulun parissa.

Jos ura Suomen johtavassa kilpajunioriseurassa kiinnostaa, lähetä hakemus ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera 17.1.2005 mennessä osoitteeseen Sata-Tennis ry / ”Päävalmentaja”, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki. Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Kinnunen, puh. 044-504 3579. Seurasta ja sen toiminnasta saat lisää tietoa kotisivuiltamme.

Sata-Tennis r.y., johtoryhmä

Jaa:

Seuraava uutinen: BMW Tennis Cup… →