Sarpola ja Remander 21-vuotiaiden sisäkenttien Suomen mestarit

14.4.2019  |  16:11  |  Raportit

20-vuotias Masi Sarpola (JTS) ja vasta 13-vuotias Stella Remander (Lo-Te) juhlivat alle 21-vuotiaiden kaksinpelin sisäkenttien Suomen mestaruuksia. Nelinpelin mestareiksi Mariella Minetti (TaTS)/Venla Ahti (Smash-Kotka) ja Vesa Ahti (Smash-Kotka)/Harshal Rukhaiyar (Smash).

Helsingin Lawn-Tennis Klubin järjestämässä turnauksessa Tapiolan Tennispuistossa nähtiin useita laadukkaita, tasaisia ja jännittäviä otteluita.

– Ilahduttavan paljon tuli osallistujia mukaan. Lisäksi taso oli erittäin kova. Oli hienoa järjestää kilpailu, joka meni alusta loppuun hyvässä hengessä. Tästä iso kiitos pelaajille sekä taustajoukoille, kommentoi kilpailunjohtaja Sami Ikonen.

Remander yllätysvoittoon ja Sarpolalle ulkokenttien mestaruuden lisäksi sisäkenttien kulta

Tyttöjen kaksinpelifinaalista muodostui erittäin tasaväkinen koitos ykköseksi sijoitetun Mariella Minettin (TaTS) ja neljänneksi sijoitetun Stella Remanderin (Lo-Te) välillä. Vasta 13-vuotias Remander onnistui viemään mestaruuden hieman yllättäen lukemin 6-2, 4-6, 7-6.

– Oli tosi tiukka peli ja se olisi voinut kääntyä ihan kummalle vaan. Syöttö lähti hyvin koko kisan ajan ja kämmenkin kulki ihan hyvin. Hyvin järjestetty kisa ja muutenkin oli kiva pelata. Nyt ovat fiilikset hyvät, totesi iloinen Remander.

Poikien kaksinpelifinaali ei kerennyt tällä kertaa oikeastaan kuin alkaa, kun toiseksi sijoitetun Roni Rikkosen (TaTS) oli annettava luovutus ykköseksi sijoitetulle Masi Sarpolalle (JTS) tilanteessa 4-0. Sarpolalla on nyt alle 21-vuotiaiden Suomen mestaruudet niin ulko- kuin sisäkentiltä.

– Kisa ei ehkä ollut parasta mahdollista peliä minulta, mutta onnistuin kairaamaan voiton. Se oli niin sanottu rutiini kisavoitto ja hyvältähän se SM-kulta aina tuntuu ja voitto ylipäätäänsä, kommentoi Sarpola.

Tyttöjen nelinpelimestaruuden nappasi ykköseksi sijoitettu pari Minetti (TaTS)/Venla Ahti (Smash-Kotka) kukistaen loppuottelussa kaksikon Ella Tuomela (ETS)/Annika Hakovirta (ÅLK) 6-3, 6-2. Poikien puolella sijoittamattomien parien kohtaamisessa Vesa Ahti (Smash-Kotka)/Harshal Rukhaiyar (Smash) oli etevämpi duoa Tuomas Rikkonen (ÅLK)/Otto Koivisto (OVS) 6-2, 7-5.

Tyttöjen nelinpeli
[1] Mariella Minetti, TaTS/Venla Ahti, Smash-Kotka – [2] Ella Tuomela, ETS/Annika Hakovirta, ÅLK 6-3, 6-2

Poikien nelinpeli
Vesa Ahti, Smash-Kotka/Harshal Rukhaiyar, Smash – Otto Koivisto, OVS/Tuomas Rikkonen, ÅLK 6-2, 7-5

Seuraava uutinen: Ruusuvuori voitti $25,000… →