Sarpola ja Hakovirta kärkisijoitettuina 21-vuotiaiden SM-kilpailuissa Hangossa – livestream tarjolla Tennisliiton YouTube-kanavalla

13.6.2019  |  14:57  |  Ennakot

Alle 21-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut, 4. TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tourin -osakilpailu, pelataan Hangon Tenniskerhon isännöimänä tulevana viikonloppuna.

SM-mitaleista pelataan poikien ja tyttöjen kaksinpeleissä sekä poikien nelinpelissä. Turnaus alkaa perjantaina poikien kaksinpelin karsinnoilla, joista kahdeksan pelaajaa selviytyy pääsarjaan. Pääsarjassa kolme kärkisijoitettua ovat järjestyksessään: ikäluokan hallitseva sisä- ja ulkokenttien Suomen mestari Masi Sarpola (JTS, artikkelikuvassa), tämän vuoden kilpasarjaa johtava Roni Rikkonen (TaTS) ja Jason Sormunen (TCT). Poikien nelinpelin kärkisijoitetut parit ovat Otto Koivisto (OVS)/Tuomas Rikkonen (ÅLK) ja Valtteri Laitinen/Niila-Tapio Magga (OVS).

Tyttöjen kaksinpeli pelataan neljän pelaajan voimin – kaksi sijoitettua pelaajaa ovat Annika Hakovirta (ÅLK) ja Emelie Gabran (HVS). Välierät pelataan jo perjantaina aikaisintaan klo 16:30. Finaali on vuorossa lauantaina alkuillasta.

Turnauksesta lähetetään livestreamia pääkentäntältä. Livestreamin löydät Suomen Tennisliiton YouTube-kanavalta.

KAAVIOT & AIKATAULU
LIVESTREAM

Annika Hakovirta

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 24/2019 – →