Sarjatennismanagereille webinaarikoulutus 29.-30.3.

3.3.2021  |  14:49  |  Seurat

Sarjatenniksen ulkokauden 2021 ilmoittautuminen avataan maanantaina 29.3. Ilmoittautumisen uutena ominaisuutena on, että sarjatennismanagerin pitää käydä vahvistamassa TennisÄssän kautta joukkueen osallistuminen tai vetäytyminen. Osallistumisen vahvistamisen yhteydessä pitää lisätä myös joukkueen kapteenin tiedot. Heti ilmoittautumisen alkaessa järjestetään sarjatennismanagereille suunnattu webinaarikoulutus, jossa käydään läpi uusi ilmoittautumistapa ja palautetaan mieleen muita sarjatennikseen liittyviä tarpeellisia asioita.

Koulutuksia järjestetään kaksi ja ne ovat sisällöltään samanlaisia. Ensimmäinen koulutus on maanantaina 29.3. klo 16.00 ja toinen tiistaina 30.3. klo 10.00. Koulutus kestää noin tunnin ja aikaa on varattu myös kysymyksille. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tallennelinkki webinaarin jälkeen. Tervetuloa mukaan!

Sarjamanagerien koulutus, webinaari:
ma 29.3. klo 16.00
ti 30.3. klo 10.00

Ilmoittautuminen sarjatennismanagerien koulutukseen

Ilmoittaudu tästä sarjatennismanagerien webinaarikoulutukseen. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tallennelinkki webinaarin jälkeen. Tervetuloa mukaan koulutukseen!
  • Kumpaan webinaariin haluat osallistua? Molemmissa sama sisältö

 

Jos sarjatenniksestä tai koulutuksesta on kysymyksiä, Tennisliiton toimisto auttaa osoitteessa toimisto@tennis.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tenniksen laatuseuraohjelman yhteisessä… →