Safin kukisti Niemisen kolmessa erässä

14.3.2005  |  10:30

Jarkolla kaksi ottelupalloa

Jarkko Niemisen mainio pelivire toi hänelle kaksi ottelupalloa Indian Wellsin ATP-turnauksen toisella kierroksella neljänneksi sijoitettua Marat Safinia vastaan Suomen aikaa maanantaiaamuna. Nieminen voitti ensimmäisen erän 6-4, hävisi toisen 1-6. Kolmas erä eteni tasaisissa merkeissä kummankin pitäessä syöttönsä. Nieminen sai 5-4 johtoasemassa kaksi murtomahdollisuutta Safinin ollessa omaa syöttöään tappiolla 15-40. Murroissaan Nieminen ei tällä kertaa onnistunut ja hävisi seuraavassa pelissä oman syöttönsä. Erän viimeinen peli oli useasti tasatilanteessa 40/40, mutta siitä Safinin onnistui vielä erä 7-5 ja edetä näin kolmannelle kierrokselle.
Nieminen ja Safin kohtasivat nyt kuudennen kerran, ja voitot ovat Safinin hyväksi 5-1. Jarkon voitto on vuodelta 2002 Estorilin turnauksesta.
Ensimmäisellä kierroksella Nieminen kukisti Perun Luis Hornan 6-0, 7-6(1)