Fagerström tuplamestariksi

13.3.2005  |  16:35

14-vuotiaat pelasivat SM-tennistä Hyvinkäällä

Satan Maria Fagerström voitti kaksi Suomen mestaruutta viikonvaihteessa Hyvinkäällä, jossa pelattiin 14-vuotiaiden sisäkenttien Suomen mestaruudet.
Kaksinpelissä ykkössijoitettu Maria oli erittäin varma eikä menettänyt neljässä pelissä kuin kuusi peliä, välierissä EVS:n Jaana Karlssonille ja loppuottelussa seurakaverilleen Stina Kailaheimolle, joka oli kakkossijoitettu.
Nelinpelissä Maria ja Stina olivat ykkössijoitettu pari ja vasta luokan loppuottelussa pystyivät TaTS:n Johanna Hyöty ja TCT:n Leia Kaukonen antamaan parille vastusta. Satalaiset voittivat mestaruuden 6-3, 7-5.
Poikien kaksinpelin mestaruus meni Uppsalassa asuvalle TCT:n Micke Kontiselle, joka kukisti puolivälierissä ykkössijoitetun WTK:n Juuso Ojasen ja välierissä HyTS:n Lauri Mäkikallin. Finaalissa Micke kohtasi kakkossijoitetun PVS:n Tuomas Mannerin ja vei mestaruuden luvuin 6-2, 6-2.
Nelinpelin mestaruuden voittivat WTK:n Juuso Ojanen ja GT:n Paavo Viinikainen voittamalla finaalissa Satan Sebastian Lindströmin ja PVS:n Tuomas Mannerin 6-1, 6-4.
Ensi viikonloppuna pelataan Talissa 12-, 16- ja 18-vuotiaiden sisäkenttien SM-kisat HVS:n järjestäminä.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Safin kukisti Niemisen… →