Sade sotkee pelejä Kitzbühelissä

31.7.2014  |  15:20

Sade siirsi päivällä – keskiviikosta torstaihin – seitsemänneksi sijoitetun Jarkko Niemisen (ATP 52) ja Argentiina Juan Monacon (ATP 81) toisen kierroksen ottelun ATP250-turnauksessa Kitzbühelissä, Itävallassa.
Ottelu oli miesten kuudes keskinäinen ja voittoja johti Jarkko luvuin 3-2. Jarkon voitot olivat kovilta kentiltä, Monacon massalta, jolla Kitzbühelin turnaus pelataan.
Monaco aloitti ottelun räväkästi ja meni 4-1 johtoon. Jarkko alkoi keriä argentiinalaisen etumatkaa umpeen, mutta ei päässyt tasoihinkaan, vaan hävisi ensimmäisen erän 28 minuutissa luvuin 3-6.
Toisen erän Monaco aloitti samoin tavoin kuin ensimmäisenkin. Hän meni nopeasti 3-0 johtoon. Jarkko piti sitten syöttönsä, mutta sen pidemmälle ei toisessa erässä edetty, kun sade keskeytti ottelun pian klo 15 jälkeen.

Mikäli Jarkko voittaa Monacon, hänen pitäisi pelata tänään vielä puolivälieräottelu, jossa olisi Italian Andreas Seppi. Ja illan päätteeksi on ohjelmaan kirjattu nelinpelin puolivälierä Christopher Kasia ja Philipp Kohlschreiberia vastaan.  Henri Kontinen ja Jarkko pudottivat avausottelussaan kakkossijoitetut Itävallan Julian Knowle ja Oliver Marach.

Aamulehti Tampere Openin viikko sitten voittanut Belgian David Goffin jatkaa vahvaa menoaan, ilman taukoja. Voitettuaan kolme ATP Challenger -turnausta perättäisinä viikkona Goffin on edennyt villillä kortilla jo Kitzbühelin turnauksen puolivälieriin. Torstaina hän voitti kisan ykkössijoitetun Philipp Kohschreiberin suoraan kahdessa erässä. Näin Goffinin 32:n voitetun erän putki jatkuu. Seuraavaksi hän kohtaa Italian Paolo Lorenzin.