Sade keskeytti Niemisen ottelun Roland Garrosilla

27.5.2008  |  16:20

Nieminen johtaa 2-6, 6-3, 6-4, 2-2

Hieman yli tunnin ehti Jarkko Nieminen pelata Ranskan avointen ensimmäisen kierroksen otteluaan Roland Garrosin kentällä no 4 ennen kuin sade keskeytti ottelut.
Niemisen ja Espanjan Marc Lopezin piti pelata ottelu jo maanantaina, mutta sateen vuoksi he eivät päässeet edes aloittamaan otteluaan. Tiistaina ottelun alku viivästyi huonon ilman vuoksi.
Ensimmäisessä erässä miehet etenivät tasatahtia 2-2:een, kun Lopez onnistui viidennessä pelissä syötönmurrossa ja vei sitten erän peliäkään menettämättä 6-2. Erä kesti 33 minuuttia.
Toista erää miehet pelasivat 31 minuuttia ja tilanne oli tasan 3-3, kun pelaajat vetäytyivät pitämään sadetta. Kumpikin piti syöttönsä 2-2:een asti ja mursi sitten peräkkäin toistensa syötöt.
Liki kolmen tunnin sadetauon jälkeen peliä jälleen jatkettiin, mutta loppuun ei päästy.
Jarkko voitti toisen erän 6-3, ja kolmannen 6-4. Neljäs erä oli tilanteessa 2-2, kun peli keskeytettiin. Sitä jatketaan keskiviikkona.

Seuraava uutinen: T.Nieminen jatkaa Krakovassa… →