14-vuotiaat Sandefjordissa

27.5.2008  |  12:00

Kaikki suomalaiset jatkoon TE-kilpailussa

Sandefjordissa, Norjassa pelataan tällä viikolla juniorien 14v Tennis Europen Junior Tour-turnaus. Kilpailun tyttöjen ja poikien pääsarjassa on mukavasti suomalaisia, jotka kaikki etenivät maanantaina toiselle kierrokselle.
TaTS:n Timi Kivijärvi voitti Panakin ja kohtaa toisella kierroksella ykkössijoitetun Tanskan Mikael Torpegaardin. Sijoitettu Smashin Rasmus Lindström voitti Norjan Vangsted Öyen ja saa toisellakin kierroksella vastaansa norjalaispelaajan Wiesen. Myös Smashin Nicolas Nietosvaara on sijoitettu; hän antanut peliäkään norjalaisvastustaja Jebsenille. Toisella kierroksella hän kohtaa Norjan N H Andersonin. HVS:n Herkko Pöllänen on kakkossijoitettu. Ensimmäisellä kierroksella hän voitti Latvian Martins Prenclavsin.
Poikien nelinpelissä on mukana vain Rasmus Lindström, jonka parina on britti Lewis Whiteley.
Smashin Julianna Heino voitti Saksan Nagelin ja kohtaa Latvian Luize Liva Striken toisella kierroksella, TaTS:n Ella Leivo voitti Ruotsin Listerin ja saa seuraavaksi vastaansa Norjan Ingerid Tangvald Jensenin.(RN)

Tennis Europe Junior Tour-turnaus
26.5.-1.6. Sandefjord, Norja

14-vuotiaat

Poikien kaksinpeli
1.kierrosta: Timi Kivijärvi – Panak Tsekki 76 64, Rasmus Lindström (3-4.) Vangsten Öyen Norja 46 62 62, Nicolas Nietosvaara – Jebsen Norja 60 60, Herkko Pöllänen – Martins Prenclavs Latvia 60 62
Tyttöjen kaksinpeli
1.kierrosta: Julianna Heino (5-8.) – Nagel Saksa 62 62, Ella Leivo – Lister Ruotsi 75 62

Seuraava uutinen: Sade keskeytti Niemisen… →