Ruusuvuori voitti Hüslerin, kohtaa seuraavaksi Medvedevin

5.10.2022  |  13:55  |  Raportit

Emil Ruusuvuori avasi loistavasti ATP500-turnauksen Kazakstanissa.

Ruusuvuori (ATP-53) sai avauskierroksella vastaansa sunnuntaina uransa ensimmäisen ATP-turnauksen voittaneen Marc-Andrea Hüslerin (ATP-64). Sveitsiläinen voitti Ruusuvuoren massakentillä 2021. Tällä kertaa roolit vaihtuivat.

Suomalaispelaaja oli kuin itsevarmuus ja samaan aikaan myös tehokas peruslyöntipelissään. Hüsler puolestaan ei saanut koneitaan käyntiin ja Ruusuvuori marssikin tyylipuhtaaseen 6-0 erävoittoon. Toisen erän alkuun sai sveitsiläispelaaja murtopalloja, mutta Ruusuvuori selvitti ne. Alkuerän tiukkojen vaiheiden jälkeen oli kentällä vain yksi pelaaja; suomalaisässä tykitti tiensä toiselle kierrokselle luvuin 6-0, 6-2.

Toisella kierroksella tulee vastaan turnauksen toiseksi sijoitettu Daniil Medvedev (ATP-4). Medvedev kuuluu maailman ehdottomiin eliittipelaajiin ja hän oli myös maailmanlistan piikkipaikalla tovi sitten. Ottelu pelataan torstaina.

Ruusuvuorella on Kazakstanista hyviä muistoja, sillä hän ylsi uransa ensimmäiseen ATP-välierään siellä 2020.

ATP500 | KAZAKSTAN

Nelinpelissä Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool kärsivät avauskierroksen tappion puolalaisparille Jan Zielinski/Hubert Hurkacz 6-7(2), 3-6.

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Finnish… →