Ruusuvuori Turkissa, Kaarinassa kansainvälinen junioriturnaus – viikkoennakko 8/2018

19.2.2018  |  09:51  |  Ennakot

Eteläisen Suomen hiihtolomaviikolla suomalaisia tennispelaajia nähdään muun muassa Turkissa ja Tunisiassa. Junioreilla on myös kiireinen kilpailuviikko, sillä ITF junioriturnaus pelataan Kaarinassa ÅLK:n isännöimänä.

Emil Ruusuvuori pelaa 15 000 dollarin ITF F7 turnauksessa Turkin Antalyassa. Ruusuvuori on mukana suoraan kovalla ulkokentällä pelattavan turnauksen pääsarjassa. Ruusuvuoren pelit alkavat alkuviikosta.

ITF F7 Antalya, Turkki

Mia Eklund puolestaan osallistuu 15 000 dollarin turnaukseen Tunisian Hammametissa. Eklund on mukana suoraan pääsarjassa ja pelit alkavat alkuviikosta.

ITF Womens Circuit Hammamet, Tunisia

Porsche Junior Teamin Otto Virtanen jatkaa pelejään tällä kertaa Liettuassa. Virtanen on sijoitettuna Siauliai Open 2018 turnauksessa viidenneksi. Kakkoskategorian junioritason turnaus pelataan kovalla sisäkentällä.

Siauliai Open 2018, Liettua 

Åbo Lawn-Tennis Klubb, ÅKL järjestää Kaarinassa kansainvälisen junioriturnauksen, jossa on mukana myös useita suomalaispelureita. ÅLK Open on 4. kategorian ITF:n junioriturnaus. Pojissa suoraan pääsarjassa ovat mukana Roni Rikkonen, Iiro Vasa, Anttoni Kinnunen, Roni Hietaranta ja Aleksi Lofman. Tytöistä pääsarjassa nähdään Ella Haavisto, Liisa Vehviläinen ja Emma Eerola. Turnauksen karsinnoissa on myös mukana useita suomalaisia.

ÅLK Open, Kaarina 

Suomalaisia on useita mukana myös Tennis Europen 14-vuotiaiden junioriturnauksessa XL Bygg Openissa Tukholmassa. Poikien pääsarjassa ovat suoraan mukana Porsche Junior Teamin Juho Eric Biggs ja Oliver Byskata. Karsinnoissa nähdään Lucas Forsström, Axel Eriksson ja Atte Viikki. Tyttöjen pääsarjassa pelaa Sade Scharlin. Karsinnoissa mukana ovat Asta Miettinen, Lotta Nurminen, Vera Haataja ja Marissa Minetti.

XL Byss Open, Tukholma

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Ensikertalaisia ja paluuntehneitä… →