Davis Cup: Suomi kohtaa Liettuan Talin Tenniskeskuksessa

14.2.2018  |  18:00  |  Ennakot

Kuva: Iina Airio

Suomen Davis Cup -kotiottelu Liettuaa vastaan järjestetään Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä. Liettua saapuu Suomen vieraaksi Taliin 7.-8. huhtikuuta Davis Cupin Euroopan-Afrikan lohkon toisen ryhmän toisella kierroksella.

Kotiottelussa pelaavat samat viisi pelaajaa kuin Tunisiassa. Cinia Davis Cup Teamissa ovat mukana Henri Kontinen, Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen.

– Siellä on maailman paras nelinpelaaja Kontinen ja kovavireinen Heliövaara ja kolme erittäin lahjakasta nuorta. Tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan, Cinia Davis Cup Teamin kapteeni Jarkko Nieminen

Nieminen toivoi Suomelle kotiottelua jo ennen voitokasta Tunisian matkaa.

– Erittäin hyvillä mielin menemme Taliin. Toivoin, että tilaisuus tulisi meille jossain vaiheessa, mutta upeaa, että kotiottelu tulikin näin nopeasti. Seuraava vastus Liettua on tosi kova, mutta ilman muuta voitettavissa, Nieminen vakuuttaa.

Kuva: Jesse Väänänen

Ennen Davis Cupin kotiottelua järjestetään jälleen kolmipäiväinen valmistautumisleiri, johon Nieminen kutsuu pelaajia myös varsinaisen joukkueen ulkopuolelta.

– Ihan lähiaikoina kutsun pelaajat mukaan, kunhan olen varmistanut joukkueen pelaajien aikataulut. Kahdeksan pelaajaa pääsee leirille mukaan.

Talissa valmistaudutaan parhaan mukaan

Davis Cupia on pelattu viimeksi Talin Tenniskeskuksella huhtikuussa 2014.

– Olemme innoissamme, kun saamme isännöidä kotiottelua. Meidän kaikkien sydän sykkii Davis Cupille, hehkuttaa Talin Tenniskeskuksen ja HVS-Tenniksen toimitusjohtaja Pekka Mäkelä.

Talin Tenniskeskus tarjoaa Davis Cup viikonlopulle loistavat puitteet kenttineen ja katsomoineen.

– Ei voi parempia olosuhteita olla. Täällä on kaikki lähellä ja täällä on kaikki mitä tennispelaaja tarvitsee.

– HVS rakentaa Davis Cup tapahtuman läheisessä yhteistyössä Tennisliiton kanssa. Olemme valjastaneet meidän parhaan osaamisen tapahtumaa varten, Mäkelä sanoo.

Hanki lippu tapahtumaan

Tennisseuroille avataan Davis Cup tapahtumaan ennakkolipunmyynti viikolla 8. Muille lipunmyynti aukeaa viikolla 9.

– Hienoa saada kotiottelu Suomeen. Tennis on hyvässä nosteessa. Suomalaisen tenniksen lippulaiva, miesten maajoukkue, nousee kentälle ja suomalaisilla on upea mahdollisuus päästä seuraamaan hyviin olosuhteisiin maailmanluokan tennistä, toteaa Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Kuva: Jesse Väänänen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori Turkissa, Kaarinassa… →