Ruusuvuori toiselle kierrokselle Antalyassa – Heliövaaralle tappio karsintafinaalissa

7.1.2021  |  13:49  |  Raportit

Suomalaisittain on ammattilaiskausi käynnistynyt hienosti ATP250-turnauksessa Turkin Antalyassa. Emil Ruusuvuori voitti avauskierroksen ottelunsa, Harri Heliövaara ylsi melkein pääsarjaan ja parivaljakko on mukana myös nelinpelissä.

Ruusuvuori (ATP-87) avasi uuden kauden komealla voitolla tsekkiläisestä Jiri Veselystä (ATP-67) 6-3, 7-6(4). Ruusuvuori ei antanut vastustajalleen yhtään murtopalloa koko ottelussa. Suomalainen sen sijaan otti avauserässä yhden murron ja oli toisessa erässä vahvempi tie-breikissä. Ruusuvuori kohtaa toisella kierroksella Stefano Travaglian (ATP-75). Kaksinpeli ei ole perjantain otteluohjelmassa.

– Hyvä kauden ensimmäinen ottelu. Vastassa oli isosyöttöinen kaveri ja muutenkin kovalyöntinen vastustaja. Onnistuin itse omissa syötöissäni todella hyvin. Sain pidettyä pallot lyhyinä syöttö ja ensimmäinen lyönti kombinaatiolla. Avauserässä sain alussa murron ja toisessa erässä tie-breakissa olin hereillä. Todella hyvällä fiiliksellä kohti seuraavaa kierrosta, kommentoi Ruusuvuori.

Heliövaara (ATP-636) pääsi mukaan kaksinpelin karsintoihin takaportin kautta. Suomalaispelaaja onnistui melkein yltämään uransa ensimmäiseen kaksinpelin pääsarjapaikkaan ATP-tasolla voittaen Sasikumar Mukundin (ATP-300) 6-4, 7-5, ennen tappiotaan karsintafinaalissa Pavel Kotoville (ATP-269) 2-6, 2-6.

Heliövaara on vielä mukana nelinpelissä Ruusuvuoren kanssa – parivaljakko kohtaa ensimmäisellä kierroksella parin Denys Molchanov/Aleksandr Nedovyesov. Nelinpeli pelataan perjantaina kolmantena otteluna kentällä kolme, jolla ottelut alkavat klo 9.00 Suomen aikaa.

ANTALYA OPEN, ATP250 | TURKKI

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliigan… →