Ruusuvuori taipui toisella kierroksella Antalyassa

9.1.2021  |  12:45  |  Raportit

Kuva: ATP Antalya

Emil Ruusuvuoren, 21, taival katkesi toiselle kierrokselle Antalyan ATP250-turnauksessa. Ruusuvuori ja Harri Heliövaara, 31, pelaavat sunnuntaina nelinpelin puolivälierässä klo 11.00 alkaen.

Kovilla ulkokentillä pelattavan turnauksen toisella kierroksella kohtasi Ruusuvuori (ATP-87) niin ikään sijoittamattoman italialaispelaajan 29-vuotiaan Stefano Travaglian (ATP-75). Kauden ensimmäistä turnaustaan pelaava suomalainen aloitti erittäin vahvasti pitäen ja murtaen vastustajansa syötön saman tien siirtyen 3-0 johtoon. Travaglia ei kuitenkaan tästä hetkahtanut, vaan tasaisella ja varmalla pelillään otti murron takaisin nousten 3-3 tilanteeseen. Tämän jälkeen erän loppu mentiin syöttövoittoisesti ilman murtoja, eli ratkaisu nähtiin tie-breikissä. Sekin oli tasainen ja lopulta erän vei nimiinsä italialainen 7-6(5).

Toisen erän alussa italialaisen monipuolinen peli, välillä vetäytyen puolustusasemaan ja välillä pitäen ohjakset käsissään, takasi murron ja 4-1 johtoaseman. Tämän murron turvin Travaglia eteni myös otteluvoittoon ja puolivälieriin erin 6-7(5), 3-6.

– Hyvä ja tasainen ottelu, vastustaja pelasi erittäin hyvin. Ensimmäinen erä oli parista pisteestä kiinni ja toisessa hän onnistui ottamaan sen yhden murron. Hän liikkui erinomaisesti ja pelasi todella fyysistä peliä. Täällä on aika hidas kenttä ja kaveri onnistui pitkittämään palloja sekä pakottamaan itseäni pois takarajan päältä. Jos olisin onnistunut vähän paremmin syötöissäni ja pitämään pallot lyhyinä, niin ehkä lopputulos olisi ollut toinen. Ottelusta siis matkaan niin positiivista kuin kehitettävääkin, sanoi Ruusuvuori.

– Onneksi päästään vielä huomenna pelaamaan nelinpeliä Harrin kanssa. Hyvällä fiiliksellä sitä kohti ja katsotaan nelinpelin mukaan, että milloin mennään kohti Australiaa, päätti Ruusuvuori.

Ruusuvuoren turnaus jatkuu vielä nelinpelissä yhdessä Heliövaaran kanssa. Suomalaiskaksikko voitti eilen avauskierroksen ottelunsa vakuuttavasti ja lähtevät haastamaan puolivälierään toiseksi sijoitettua paria Ivan Dodig (ATP-16)/Filip Polasek (ATP-17). Puolivälierä pelataan sunnuntaina klo 11.00.

ANTALYA OPEN, ATP250 | TURKKI

Jaa:

Seuraava uutinen: Viihdyttäviä ja laadukkaita… →