Ruusuvuori pelaamaan ITF Junior Mastersiin

3.10.2017  |  14:25

Emil Ruusuvuori
27.9.2017 Helsinki. Porche Tennis Töölönlahti

Porsche Junior Team Finlandin Emil Ruusuvuori on kutsuttu pelaamaan ITF Junior Masters -tennisturnaukseen Chengduun Kiinaan 25.-29. lokakuuta. ITF Junior Masters -turnaus on yksi Kansainvälisen Tennisliiton junioreiden päätapahtumista.

– Tuli hyvänä yllätyksenä, kun pääsin mukaan. Siellä on isot karkelot tiedossa, Ruusuvuori iloitsee.

ITF Junior Mastersiin on kutsuttu pelaamaan kahdeksan parasta alle 18-vuotiasta tyttöä ja poikaa ITF junioreiden maailmanrankingista. Ensimmäistä kertaa turnaus pidetään kuluvan kauden aikana.

– Se on kova juttu. Olemme monta vuotta tehneet töitä tämän eteen. Tämä huipentaa junioriuran ja siitä sitten ammattilaiskiertueelle.

Ammattilaisuran alkua Ruusuvuori odottaa hyvällä fiiliksellä.

– Siinä on taas omat haasteensa, muutaman vuoden prosessi oikeastaan. Ensi vuosi on enemmänkin siirtymävuosi ja lähdetään hakemaan pisteitä, Ruusuvuori vakuuttaa.

Ruusuvuori pelasi junioreiden US Openissa tänä vuonna upeasti selviten välierään, jonka hävisi todella niukasti. Välierä oli myös 18-vuotiaan Ruusuvuoren paras tulos junioreiden Grand Slameissa. Hän on pelannut tänä vuonna myös muut junioreiden Grand Slam-turnaukset: Australian ja Ranskan avoimet ja Wimbledon.

Kuva: Heidi Koivunen

Jaa:

Seuraava uutinen: SM-mitalistit ja Cinia… →