Ruusuvuori ja Orpana välieriin ammattilaisturnauksissa

8.3.2019  |  18:42  |  Raportit

Nuoret ammattilaispelaajat 19-vuotias Emil Ruusuvuori (yläkuvassa) ja 18-vuotias Oona Orpana ovat edenneet $15,000 ITF World Tennis Tourin kilpailuissa välieriin.

Alkuvuodesta sairastelleen Ruusuvuoren (ATP-407) kauden aloitus venyi suunniteltua pidemmälle, mutta heti kauden toisessa turnauksessa on hän päässyt voittojen makuun. Norjassa kovilla sisäkentillä pelattavassa turnauksessa on Ruusuvuori napannut kolme voittoa. Ykkössijoitettu suomalainen ei ole hävinnyt vielä erääkään. Toisella kierroksella kukistui sveitsiläiskarsija Yannik Steinegger (ITF-1300) 7-6, 6-4 ja torstaisessa puolivälierässä kuudenneksi sijoitettu ukrainalainen Danylo Kalenichenko (ATP-596) 7-6, 6-1. Lauantaisessa välierässä asettuu vastaan sijoittamaton ranskalainen Dan Added (ITF-374).

KAAVIOT

Orpana (ITF-47) puolestaan on jatkanut vahvaa alkukauttaan jälleen Egyptissä. Kyseessä on Orpanan kauden neljäs turnaus, joista jokainen on ollut Egyptissä. Kovilla ulkokentillä pelattavassa kilpailussa voitti sijoittamaton suomalainen toisella kierroksella toiseksi sijoitetun tsekkiläisen Anastasia Detiucin (WTA-487) 6-4, 6-4 ja puolivälierässä kaatui italialainen Federica Bilardo (WTA-614) 7-6, 6-2. Lauantaisessa välierässä Orpana kohtaa itävaltalaisen Melanie Klaffnerin (WTA-596), jonka hän on onnistunut voittamaan kahdesti tänä vuonna.

KAAVIOT

Oona Orpana

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliigan… →