Ruusuvuori hävisi Garinille Roomassa

10.5.2022  |  17:53  |  Raportit

Lucky Loser -paikan Rooman ATP Mastersin pääsarjan toiselle kierrokselle saanut Emil Ruusuvuori hävisi chileläiselle Cristian Garinille 4-6, 4-6.

Ensimmäisessä erässä nähtiin kolme jaksoa: kaksi toisen pelaajan hallintajaksoa ja yksi tasainen vaihe. Ottelu alkoi Ruusuvuoren (ATP-61) vahvalla pelillä, joka toi nopeasti murron ja 3-0 johtoaseman. Sitten oli Garinin (ATP-45) vuoro hallita: pito, murto, pito ja murto käänsi tilanteen 4-3 chileläisen eduksi. Erän loppuosa oli tasaista peliä, murtoja ei enää nähty ja se tarkoitti erää Garinille 6-4.

Toisen erän alkuun pelaajat mursivat toistensa syöttövuorot. Garin onnistui murtamaan myös Ruusuvuoren toisenkin syöttövuoron ennen pelaajien syöttöjen pitoja, mikä tarkoitti tulostaululla 3-2 lukemaa chileläisen eduksi. Avauserän tavoin tuo murron johto piti lopulta loppuun asti, eli Garin löi itsensä voittoon erin 6-4, 6-4.