Ruotsalaisjuniorit ratkovat Oulu Eden Openin voitot

11.2.2011  |  08:00

Perjantaina pelataan Nallisportissa, Oulussa juniorien 4.kategorian ITF-pistekilpailun, Oulu Eden Openin loppuottelut.
Sekä tyttöjen että poikien luokissa voitosta käydään kilpailu ruotsalaisjuniorien kesken.
Tyttöjen loppuotteluun etenivät odotetusti ruotsalaiset kärkisijoitetut, ykkönen Susanne Celik (ITF 145) ja kakkonen Malin Ulvefeldt (ITF 241). Poikien loppuottelussa kohtaavat kakkossijioitettu Fred Simonsson ja sijoittamaton Amar Hromic.
Poikien luokassa ruotsalaisvyörytys oli hurja: kaksinpelin välierien kaikki neljä peluria olivat ruotsalaisia ja nelinpelin finaalikin on ruotsalaisten jäsentenvälinen, siinä kohtaavat Filip Bergevi/Fred Simonsson ja Amar Hromic/Morgan Johansson.
Tyttöjen nelinpelin toinen pelaaja voittajaparista tulee Ruotsista, kun finaalissa kohtaavat Brenda Njuki Ruotsi/Anastasiya Saitova Venäjä ja Susanne Celik Ruotsi/Marijan Vlahinic Kroatia.

Ruotsalaiset jyräsivät Oulussa myös suomalaispelaajat: tyttöjen kaksinpelin puolivälierissä Susanne Celik voitti villillä kortilla mukaan tulleen ja tässä kisassa ensimmäiset ITF-pisteensä hankkineen Smashin Petra Piirtola 6-3, 6-1 ja Malin Ulvefeldt kukisti kuudenneksi sijoitetun TaTS:n Saana Saarteisen 6-1, 6-0.
Tyttöjen nelinpelissä sijoittamaton TaTS:n pari Ella Leivo/Annika Sillanpää otti komeasti puolivälierissä voiton kakkossijoitetuista Malin Ulvefeldtistä ja Hollannin Rosalie van der Hoekista, mutta hävisi välierissä harmittavasti ottelutie-breakissa 6-10 Brenda Njukille ja Anastaisya Saitovalle.
Poikien nelinpelissä välieriin edenneet TaTS:n Saska Huttunen ja Timi Kivijärvi kokivat tappion Amar Hromicille ja Morgan Johanssonille.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Pliskova voitti Suomalaisen… →