Roni Hietaranta tuplamestariksi ITF-junioriturnauksessa Liettuassa

31.8.2018  |  14:53  |  Raportit

17-vuotias Roni Hietaranta (HVS-Tennis) juhlii kaksin- ja nelinpelimestaruuksia 5. kategorian ITF-junioriturnauksessa Liettuassa.

Kaksinpelissä toiseksi sijoitettu Hietaranta voitti neljä ottelua ilman erätappioita matkalla finaaliin. Loppuottelussa vastaan asettui venäläinen Marsel Kurmaev. Ottelusta muodostui erittäin tasaväkinen, mutta lopulta Porsche Junior Team Finlandin suomalaislupaus vei ottelun eräluvuin 7-5, 6-4. Kyseessä on Hietarannan ensimmäinen kaksinpelimestaruus ITF-junioritasolla.

– Fiilikset ovat aivan tapissaan, huippuviikko! Peli oli hyvää koko kisan ajan. Finaali oli haastava matsi, mutta pystyin pelaamaan tärkeissä paikoissa hyvin, Hietaranta kertoi.

Myös nelinpelissä Hietaranta ja virolainen Alexander Georg Mandma olivat voittavassa vireessä. Ykköseksi sijoitettu suomalais-virolaispari ei hävinnyt turnauksessa erääkään. Loppuottelussa kukistuivat Peter Alam (GBR) ja Stephan Kortenhof (AUT) 6-0, 6-2.