Roni Hietaranta oli Narvan TE14-kisan kahdessa finaalissa

19.1.2015  |  08:16

LTS:n Roni Hietaranta (TE 108) eteni hienosti Narvassa, Virossa TE14 Junior Tour -turnauksen poikien kaksinpelin loppuotteluun.  Kahdeksanneksi sijoitettu Roni voitti latvialaiskarsija Karis Ozolinsin vain kaksi peliä menettäen. Välierissä Ronilla oli vastassaan kolmossijoitettu Venäjän Igor Trunov  (TE70).  Tämä voitti toisella kierroksella HVS:n Aleksi Löfmanin 7-5, 6-3.
Trunov kukistui luvuin 6-4, 7-5, mutta finaalissa neljänneksi sijoitettua Kanadan Luka Vukovicia Roni ei saanut selätetyksi, hyvästä yrityksestä huolimatta. Hävittyään ensimmäisen erän 5-7 kanadalaiselle Roni voitti toisen erän samoin lukemin. Kolmannessa erässä Vukovic meni menojaan voitti sen 6-1.
Nelinpelissä Hietaranta ja Viron Alexander Mandma olivat ykkössijoitettuja. Välierissä nelossijoitetut hollantilaiset Mike Diks ja Christian Lerby 6-4, 6-2, mutta loppuottelussa venäläiset Igor Trunov ja Dmitry Vasilyev olivat liki samoin lukemin parempi ja etenivät voittoon.
Tyttöjen kaksinpelissä JTS:n Lotta Heiskanen (TE 473) eteni puolivälieriin aloitettuaan kisan karsinnasta.  Kolmossijoitettu Venäjän Anfisa Korolkova (TE 44) sai laittaa ensimmäisessä erässä parastaan ja voitti sen niukasti 7-5, mutta vei sitten toisen erän miten tahtoi.
Tyttöjen nelinpelin puolivälieriin eteni Smashin Alexandra Anttila hollantilaisparinsa Julie Belgraverin kanssa, mutta sitä pidemmälle ei heidän tiensä kisassa jatkunut.

Narva Cup
Tennis Europe 14 Junior Tour -turnaus
10.-18.1.2015 Narva, Viro

Tytöt
Kaksinpeli

2.kierrosta: Anastasia Sizova Venäjä (5.) – Alexandra Anttila 62 61, Lotta Heiskanen (karsija) – Anna Lytneva Venäjä (8.) 67(6) 64 75
Puolivälieriä: Anfisa Korolkova Venäjä (3.) – Heiskanen 75 60
Nelinpeli
1.kierrosta: Viktoria Kliimand/Lissi Kubre Viro – Heiskanen/Oona Korolainen 57 61 [10-4], Anttila/Julie Belgraver Hollanti – Sonja Anderson/Katriin Saar Viro 61 61
Puolivälieriä: Saara Orav Viro/Anastasia Sizova Venäjä (2.) – Anttila/Belgraver 62 64

Pojat
Kaksinpeli

2.kierrosta: Dmitry Vasilyev Venäjä (7.) – Otto Koivisto (karsija) 61 62, Igor Trunov Venäjä (3.) – Aleksi Löfman 75 63, Roni Hietaranta (8.) – Mike Diks Hollanti 46 75 62
Puolivälieriä: Hietaranta – Karis Ozolins Latvia (karsija) 61 61
Välieriä: Hietaranta – Igor Trunov Venäjä (3.) 64 75
Loppuottelu: Luka Vukovic Kanada (4.) – Hietaranta 75 57 61
Nelinpeli
Puolivälieriä: Roni Hietaranta/Alexander Mandma Viro (1.) – Koivisto/Löfman 62 62
Välieriä: Hietaranta/Mandma – Mike Diks/Christian Lerby Hollanti (4.) 64 62
Loppuottelu: Igor Trunov/Dmitry Vasilyev Venäjä (2.) 64 61

Seuraava uutinen: Byskata, Heiskanen, Löfman… →