Roger-Vasselin pysäytti Jarkon Eastbournessa

18.6.2014  |  16:17

Jarkko Nieminen (ATP 63) pelasi keskiviikkoiltapäivänä pääsystä Eastbournen ATP250 -turnauksen kaksinpelin puolivälieriin.
Hän kohtasi toisella kierroksella Ranskan Edouard Roger-Vasselinin (ATP 53), joka vei nopeasti ensimmäisen erän luvuin 6-2. Jarkko tuli kuitenkin hienosti toiseen erään ja otti siinä 3-0 johdon. Seuraavassakin Roger-Vasselinin syöttövuorossa Jarkolla oli murtopallo, mutta ei tuonut tulosta ja sen perään Jarkko menetti heti syöttönsä. Ranskalainen piti vaivatta syöttönsä ja tasoitti erän 3-3:een. Siitä pelaajat etenivät pitäen syöttönsä 6-6:een. Tie-breakin vei Roger-Vasselinin luvuin 7-4. Ottelu kesti tunnin ja 17 minuuttia.
Tämä oli Jarkon ja Roger-Vasselinin kolmas kohtaaminen. Ranskalainen johtaa niitä nyt 2-1.
Jarkko oli nyt ensimmäisen kerran Eastbournen turnauksessa toisella kierroksella. Hän on kokenut tappion avausottelussaan vuosina 2002, 2003 ja 2013.
Ensi viikolla Jarkko pelaa kauden kolmannessa Grand Slam-turnauksessa, Wimbledonissa. Miesten kaksinpelin kaavio arvotaan perjantaina 20.6.