Joukanen, Nieminen ja Stenfors jatkoon Riian TE 12/14/16 -turnauksessa

18.6.2014  |  16:29

Riiassa, Latviassa pelattavan Tennis Europen 12/14/16 Junior Tour -turnauksen, Riga Open-Inspired by tennis, läpivientiä on vaikeuttanut sade.

12-vuotiaat

Poikien kaksinpelissä ETS:n Oliver Saarinen eteni tiukan taistelun jälkeen toiselle kierrokselle, mutta joutui sillä tunnustamaan Romanian Ilya Snitarin paremmakseen. TaTS:n Samuel Liuksiala koki tappion avausottelussaan. Pojat aloittavat nelinpelin keskiviikkoa ja saavat vastaansa Oliverin voittaman Matas Bruzasin ja Viron Rain Uustalon.
Tyttöjen kaksinpelissä Smash-Tenniksen Ella Haavisto eteni toiselle kierrokselle, jolla koki tappion kolmessa erässä Venäjän Eva Garkushalle. OVS:n Elli-Roosa Uusitalo hävisi jo ensimmäisellä kierroksella Latvian Patricija Spakaa vastaan.   Tytöt kohtaavat nelinpelin ensimmäisellä kierroksella keskiviikkona Spakan ja Viron Lissi Kubren.

Pojat
1.kierrosta: Boris Frolov Venäjä (villi kortti) – Samuel Liuksiala 75 60, Oliver Saarinen – Matas Bruzas Liettua 67(4) 76(2) 63
2.kierrosta: Ilya Snitari Romania – Saarinen 61 61
Tytöt

1.kierrosta: Ella Haavisto – Elza Tomase Latvia (villi kortti) 61 62, Patricija Spaka Latvia – Elli-Roosa Uusitalo 60 61
2.kierrosta: Eva Garkusha Venäjä – Haavisto 63 16 64

14-vuotiaat

Tyttöjen kaksinpelin seitsemänneksi sijoitettu HVS:n Paula Joukanen (TE 88) voitti Viron Helena Narmontin (TE 1279) , joka oli pudottanut karsinnan toisella kierroksella TaTS:n Erika Hautalahden. Toisella kierroksella Paula kohtaa Valko-Venäjän Kristina Flilichenokin (TE 569).
Paula ja Erika kohtaavat nelinpelissä latvialaiset Margarita Ignatjevan ja Karina Lasmanen.

Tytöt

1.kierrosta: Paula Joukanen (7.) – Helena Narmont Viro 61 75

16-vuotiaat

Poikien kaksinpelin ensimmäisen kierroksen otteluita päästiin aloittamaan vasta keskiviikkona. PVS:n Patrick Stenfors (TE 257) otti hienosti voiton viidenneksi sijoitetusta Saksan Robert Strombachsista (TE 109) ja kohtaa toisella kierroksella Viron Siim Troostin (TE 928). Pojat kohtasivat edellisen kerran kaksi vuotta sitten Pajulahden TE14 -kisassa; Patrick voitti ottelun kolmessa erässä.
Karsinnasta pääsarjaan noussut LVS:n Oskari Nieminen kukisti ensimmäisellä kierroksella Liettuan Augustas Onaitisin (TE 374) suoraan kahdessa erässä ja kohtaa seuraavaksi kahdeksanneksi sijoitetun Venäjän Stephan Beresnevin (TE 191).
Järjestäjien tavoite on saada myös toisen kierroksen ottelut pelatuiksi keskiviikkona.
TaTS:n Matilda Vainio (TE 680) otti komean voiton seitsemänneksi sijoitetusta Latvian Alise Cerneckasta (TE 207), mutta hänen seurakaverinsa Karolina Hakala (TE 1448) joutui taipumaan kuudenneksi sijoitetulle Liettuan Ieva Ceilutkaitelle (TE 680). Matilda kohtaa toisella kierroksella Romanian Ecaterina Ivascon (TE 815)
Tytöt kohtaavat nelinpelissä valkovenäläiset Maryia Kryuchenian ja Anhelina Novikin.

Pojat

1.kierrosta: Patrick Stenfors – Robert Strombahs Saksa (5.) 64 75, Oskari Nieminen (karsija9 – Augustas Onaitis Liettua 64 64
Tytöt

1.kierrosta: Matilda Vainio – Alise Cernecka Latvia (7.) 64 63, Ieva Ceilutkaite Liettua (6.) – Karolina Hakala 60 61

Seuraava uutinen: Niklas-Salmisen ja Vasan… →