Remander tuplamestariksi Pajulahdessa – Martikainen ja Biggs pelaavat poikien mestaruudesta sunnuntaina

8.5.2021  |  15:53  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin ja Lohja-Tenniksen 15-vuotias Stella Remander otti turnausvoitot niin kaksin- kuin nelinpelissä alle 18-vuotiaiden ITF-turnauksessa Pajulahdessa. Kaksinpelin turnausvoitto oli Remanderin ensimmäinen ITF-tasolla.

Remander kukisti kaksinpelin loppuottelussa Emelie Gabranin selvin 6-1, 6-0 numeroin. Remander täydensi viikonloppunsa yhdessä Sade Scharlinin kanssa, kun he voittivat nelinpelifinaalissa parin Gabran/Asta Miettinen 7-6(4), 6-2.

– Oli kaikinpuolin onnistunut kisa. Sain taas paljon hyviä matseja, mikä olikin tavoite. Pystyin parantamaan peliäni kisan edetessä. Peli tuntuu tällä hetkellä tosi hyvältä, kun on päässyt treenaamaan rauhassa ja saanut vähän taas normaalia rytmiä kisaamiseenkin. Kaksinpelin turnausvoitto tuntuu erittäin hyvältä. Varsinkin, kun aiemmin oli tullut takkiin jo muutaman kerran finaalissa, kommentoi tyytyväinen Remander.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Poikien kaksinpelin voitosta pelaavat sunnuntaina klo 10.00 Otso Martikainen ja Juho-Eric Biggs. Martikainen sai luovutusvoiton Felix Alopaeukselta ja Biggs kukisti tiukassa kolmen erän taistossa Indrek Soomen 6-2, 0-6, 7-6(2). Biggs eikä Martikainenkaan ole aiemmin voittanut ITF-turnausta, joten jommalle kummalle tulee sunnuntaina palkintokaappiin uuden tason pokaali.

Poikien nelinpelimestaruutta juhlivat Soome/Valtteri Väre, jotka voittivat finaalissa Biggs/Axel Eriksson 6-2, 7-5. ITF-turnausvoitto oli ensimmäinen niin Soomelle kuin Väreelle.

POJAT

Poikien kaksinpelin välierät
[5] Juho-Eric Biggs – [3] Indrek Soome 6-2, 0-6, 7-6(2)

Tyttöjen nelinpelin loppuottelu
[1] Stella Remander/Sade Scharlin – [2] Emelie Gabran/Asta Miettinen 7-6(4), 6-2