Kulikova taipui tiukassa loppuottelussa

9.5.2021  |  13:17  |  Raportit

Anastasia Kulikova

Anastasia Kulikova taipui $15,000 ITF-turnauksen loppuottelussa italialaiselle Angelica Raggille 6-7(4), 4-6.

Kulikova (WTA-494) haki sunnuntaina kauden toista kaksinpelin turnausvoittoaan ja lähelle suomalaispelaaja pääsikin. Avauserässä Kulikova pääsi syöttämään erävoitosta 6-5 tilanteessa, mutta italialaisvastustaja tuli rinnalle ja lopulta vei tie-breikin. Toisen erän alkupuolella Raggi (WTA-809) mursi Kulikovan syötön. Kulikova sai vielä kirivaihteen silmään ja tuli tasoihin, mutta italialainen otti toisenkin murron, jonka turvin eteni turnausvoittoon.

– Vastustaja pelasi tänään erinomaisesti ja itse pelasin huonosti. Ensimmäisessä erässä minulla oli mahdollisuuteni, mutta toisessa erässä en enää jaksanut lyödä lyöntejäni. Kokonaisuutena hyvä viikko, pari viikkoa sitten en pystynyt juoksemaan jalkavamman takia ja nyt olin saman tien finaalissa, kertoi Kulikova.

Mestaruus oli 22-vuotiaan Raggin toinen ITF-kiertueella. 21-vuotias Kulikova on voittanut urallansa seitsemän kaksinpelin ITF-turnausta.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Kulikova jatkaa otteluitaan ensi viikolla Tunisiassa. Alkuvuosi on turnaussuunnittelun suhteen ollut varsin rajallinen ja sitä myötä poikkeuksellinen Kulikovalle, joka on pelannut kaikki vuoden yhdeksän turnaustaan samassa pelipaikassa Tunisiassa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Martikainen turnausvoittoon Pajulahdessa… →