Ranskalaiset kohtaavat Talin ammattilaisturnauksen finaalissa sunnuntaina

5.6.2021  |  16:57  |  Raportit

Talin Tenniskeskuksen massakentillä on pelattu tämän viikon ajan $15,000 ITF-ammattilaisturnausta. Ranskalaiset Kyrian Jacquet (kuvassa) ja Lilian Marmousez pelaavat kaksinpelin mestaruudesta sunnuntaina klo 9.00 alkaen.

Suomalaisten otteet eivät tällä kertaa riittäneet päätöskierroksille asti. Kaksinpelin pääsarjassa nähtiin viisi suomalaista, joista Otto Virtanen ylsi parhaana toiselle kierrokselle. Nelinpelissä puolivälieräpaikan saavuttivat parit Eero Vasa/Iiro Vasa ja Aleksi Löfman/Roni Hietaranta. Lue lisää täältä.

Lauantaina pelattiin kaksinpelin välierät ja nelinpelin loppuottelu. Kaksinpelin finaaliin ylsivät ranskalaispelaajat. Sijoittamaton Lilian Marmousez (ATP-825) jatkoi yllätyksiään. Marmousez päätti toisella kierroksella neljänneksi sijoitetun Virtasen (ATP-534) ottelut tiukassa kolmen erän ottelussa ja välierissä hän voitti ykköseksi sijoitetun monacolaisen Lucas Catarinan (ATP-349) 6-3, 6-3. Alakaaviosta loppuotteluun on edennyt ennakkosijoitusten mukaisesti toiseksi sijoitettu Kyrian Jacquet (ATP-469), joka kukisti semifinaalissa sijoittamattoman ruotsalaisen Karl Fribergin (ATP-740) 7-5, 6-1.

Kaksinpelin loppuottelu | sunnuntai klo 9.00
[2] Kyrian Jacquet (FRA) – Lilian Marmousez (FRA)

Nelinpeli pelattiin päätökseensä sunnuntaina ja turnausvoiton nappasivat ykköseksi sijoitetut Cristian Rodriguez (COL)/Glenn Smits (NED), jotka voittivat finaalissa kolmanneksi sijoitetun ranskalaisparin Titouan Droguet/Jonathan Eysseric 7-6(6), 6-2.