Ramstedt/Gabran nelinpelin Suomen mestareiksi

18.12.2021  |  19:32  |  Raportit

Naisten nelinpelin Suomen mestaruuteen pelasivat HVS-Tenniksen Peppi Ramstedt ja Emelie Gabran. Miesten nelinpelifinaali pelataan sunnuntaina klo 15.00 ja siinä kohtaavat neljänneksi sijoitetut Harri Heliövaara (Sata)/Santtu Leskinen (TVS) ja sijoittamattomat Oskar Antinheimo (HVS)/Tuomas Rikkonen (TVS).

NAISTEN NELINPELIN LOPPUOTTELU
[4] Peppi Ramstedt/Emelie Gabran, HVS – [3] Ella Haavisto, Smash/Aino Alkio, HVS 7-5, 6-4

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA

Lauantai oli Ramstedtille ja Gabranille kokonaisuudessaan ikimuistoinen. Kaksikko aloitti päivänsä kaksinpelin välierillä, joissa molempien oli taipuminen, mutta kaulaan ripustettiin siis pronssia. Illalla he löivät voimansa yhteen ja marssivat Suomen mestaruuteen kukistamalla loppuottelussa kolmanneksi sijoitetun parin Ella Haavisto (Smash)/Aino Alkio (HVS) 7-5, 6-4.

– Tunnelma on katossa. Emen kanssa on aina kiva pelata ja oli hienoa olla mukana, kun tämä oli Emen ensimmäinen Suomen mestaruus. Finaali oli ehdottomasti kisan paras pelimme, olimme koko ottelun ajan todella tasaisia, kommentoi Ramstedt.

– Vähän olen pettynyt kaksinpelin välierästä, mutta oli sekin hyvä matsi. Nelinpelin finaali ei olisi voinut juuri paremmin mennä. Pepin kanssa on aina ilo pelata, sanoi Gabran.

Ramstedtille nelinpelin Suomen mestaruus sisäkentillä oli toinen, ensimmäinen tuli 2018 Kotkassa.

Haavisto pääsee sunnuntaina hakemaan kirkastusta mitalilleen kaksinpelin loppuottelussa klo 13.30 alkaen.

Sunnuntaina on luvassa kaksinpelien loppuottelut sekä miesten nelinpelin ja sekanelinpelin loppuottelu.