Porsche Junior Team Finland: Scharlin tuplamestariksi Norjassa

25.1.2020  |  14:08  |  Raportit

Sade Scharlin, 14, juhlii tuplamestaruutta alle 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa Norjassa.

Kaksinpelissä Scharlin oli turnauksen kärkisijoitettu. Neljän voiton turvin hän eteni loppuotteluun. Välierässä hän voitti nelinpelikaverinsa yhdeksänneksi sijoitetun ruotsalaisen Emma Lindhin 6-0, 6-3. Loppuottelussa oli vastassa kolmanneksi sijoitettu venäläinen Vera Yesenkova. Finaalista muodostui todellinen jännistysnäytelmä, jonka ratkaisu haettiin kolmannesta erästä. Lopulta suomalainen vei hiuksen hienosti pidemmän korren ja turnausvoiton erin 7-6, 4-6, 6-3.

– On ollut todella pitkä viikko ja olen todella iloinen voitosta. Finaali oli pitkä ja olin jo aika väsynyt. Kolmannessa erässä alkoivat palautukseni onnistua ja sain vastustajani liikkeelle. Maanantaina jatkuvat ITF-kisat, kommentoi tyytyväinen Scharlin.

Nelinpelissä Scharlin ja Lindh olivat turnauksen toiseksi sijoitettu pari.  He etenivät kahdella vakuuttavalla voitolla loppuotteluun. Finaalissa olivat vastassa sijoittamattomat venäläinen Daria Domova ja norjalainen Kajsa Helgesen. Scharlin/Lindh jatkoivat myös finaalissa vahvoja otteitaan ja he etenivät turnausvoittoon erin 6-1, 6-2. Suomalais-ruotsalaiskaksikko hävisi ainoastaan seitsemän peliä koko turnauksen aikana.

ALLE 16-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA TENNIS EUROPE | NORJA

Kyseessä on Scharlinin ensimmäinen kaksinpelin Tennis Europe -turnausvoitto alle 16-vuotiaissa. Aiemmin hän oli kaksinpelissä voittanut turnaukset alle 14- ja 12-vuotiaiden ikäluokissa.

Seuraava uutinen: EVS ja ETS… →