Porsche Junior Team Finland: Lagerbohm EM-finaaliin! – ”Huomenna on iso päivä ja yritän tehdä kaikkeni että mestaruus tulisi kotiin”

30.9.2023  |  15:51  |  Raportit

Linus Lagerbohm eteni kaksinpelin loppuotteluun alle 16-vuotiaiden EM-kilpailuissa Italiassa.

Lagerbohm (HVS) kukisti välierässään kahdeksanneksi sijoitetun sveitsiläisen Henry Bernetin 6-1, 2-6, 6-3.

”Uskomattoman hyvät fiilikset päästä EM-finaaliin. Tämän päiväinen peli oli ehdottomasti turnauksen paras ja isoin voitto. Olin tänään valmistautunut hyvin fyysisesti ja henkisesti kovaan matsiin ja peli kulki todella lennokkaasti. Peli päättyi mielettömällä tavalla ja se oli kaikista siisteintä. Huomenna on iso päivä ja yritän tehdä kaikkeni että mestaruus tulisi kotiin”, kommentoi Lagerbohm.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tennis Europe (@tenniseuropejuniortour) jakama julkaisu

Sunnuntain finaalissa aikaisintaan klo 11.30 asettuu vastaan neljänneksi sijoitettu saksalainen Justin Engel, joka voitti neljännellä kierroksella Oskari Paldaniuksen.  Finaali on katsottavissa Tennis Europen sivuilta veloituksetta.

Lagerbohm ja Paldanius voittivat myös nelinpelistä EM-pronssia.

Tennis Europen järjestämiä EM-kilpailuja, 14-, 16- ja 18-vuotiaille, on järjestetty vuodesta 1976 alkaen. Suomalaispelaaja on kerran onnistunut voittamaan alle 16-vuotiaiden EM-kultaa; Henri Laaksonen vuonna 2008. 18-vuotiaiden EM-kultaan on puolestaan yltänyt Aki Rahunen vuonna 1989. Henri Kontinen pelasi alle 18-vuotiaiden finaalissa vuonna 2008. Katso listaukset EM-finaaleista täältä.

EM-KILPAILUT, 16-VUOTIAAT | ITALIA
LIVESTREAM

Jaa:

Seuraava uutinen: Porsche Junior Team… →