Porsche Junior Team Finland: Alopaeus, Paldanius, Matikainen, Biggs ja Sillaste turnausvoittoihin

31.5.2019  |  19:20  |  Raportit

Felix Alopaeus ja Oskari Paldanius

Tämä viikko oli erittäin suotuisa suomalaisjunioreille kansainvälisissä turnauksissa, kun turnausvoittojen makuun pääsivät alle 12-vuotiaissa Felix Alopaeus ja Oskari Paldanius, alle 14-vuotiaissa Emil Matikainen ja alle 16-vuotiaissa Juho-Eric Biggs ja Andreas Sillaste.

Matikainen ainoa suomalaisvoittaja Oulun Verkkopalloseuran isännöimässä Kaleva Openissa

Oulun Verkkopalloseura järjesti alle 14- ja 16-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe turnauksen Oulussa. Turnauksessa oli mukana pelaajia 13 maasta. Turnausviikon aikana pelaajien tuli sopeutua vaihteleviin säätiloihin aina auringon paisteesta, voimakkaaseen tuuleen ja vesisateeseen sekä finaalipäivän sisäkenttä-olosuhteeseen.

Useampi suomalainen ylsi kaksinpelissä välieriin: 16-vuotiassa Asta Miettinen ja Jimi Goman sekä 14-vuotiaissa Rinja Kautto, Leo Stenlund ja Atte Viikki. Nelinpelissä finaaliin ylsivät 14-vuotiassa Julia Lintu/Laura Varsamäki ja 16-vuotiassa Marissa Minetti yhdessä liettualaisen Smilte Bakyten kanssa. Emil Matikaisesta tuli turnauksen ainoa suomalaisvoittaja, kun hän ja virolainen Villem Aadamsoo voittivat alle 14-vuotiaiden nelinpelin – loppuottelussa kaatui ranskalaispari Carl Holder/Raphael Vaksmann 6-4, 6-7, 10-7.

Lue lisää OVS:n turnausraportista täältä.

TULOKSET

Alopaeus tuplamestariksi Viron Tennis Europe -turnauksessa

Virossa pelattiin puolestaan alle 12- ja 16-vuotiaiden 2. kategorian Tennis Europe -turnaus. Sieltä oli suomalaisilla kotiintuomisina kolme turnausvoittoa.

Alle 12-vuotiaissa pelasi Felix Alopaeus itsensä tuplamestariksi. Alopaeus kukisti kaksinpelifinaalissa toisen suomalaisen Aku Salon 6-2, 6-2 ja nelinpelissä mestaruutta hän juhli yhdessä Oskari Paldaniuksen kanssa. Alopaeus/Paldanius voitti finaalissa virolaisparin Ken Martti Birk/Samuel Mandelkorn 6-0, 6-1. Myös Ty Host ja Paldanius olivat kaksinpelin välierissä.

Suomalaismenestystä täydensivät 16-vuotiaissa Juho-Eric Biggs ja Andreas Sillaste. Parivaljakko marssi nelinpelimestaruuteen neljän voiton turvin. Loppuottelussa he varmistivat turnausvoiton kukistamalla virolaiset Marten Murrandin ja Alex-Andre Ojassalun 6-0, 6-2.

TULOKSET

Jaa:

Seuraava uutinen: Kilpavalmentajakoulutus käynnissä –… →