Porsche Junior Team Finland: 12-vuotiaiden Winter Cupit pelattu

28.1.2019  |  15:34  |  Raportit, Yhteistyökumppanuudet

Felix Alopaeus, Oskari Paldanius ja Aku Salo sekä valmentaja Heikki Riikonen

12-vuotiaiden Winter Cupien karsintaturnaukset pelattiin viime viikonloppuna. Suomen joukkueet pelasivat hienosti, mutta tällä kertaa ei ylletty jatkopeleihin. Lue lisää perinteikkäästä, jo vuodesta 1977 järjestetystä, Winter Cupista täältä.

Poikien joukkueen muodostivat Felix Alopaeus, Oskari Paldanius ja Aku Salo. Valmentaja Heikki Riikosen johdolla joukkue suuntasi Tanskan Hillerodiin. Avausottelusta tuli komea 2-1 voitto Tanskasta. Välierässä junioreidemme oli tällä kertaa taipuminen Isolle-Britannialle lukemin 0-3. Britit voittivat lopulta koko turnauksen. Turnaus päättyi Suomen osalta voittoon, kun Turkki kukistui 3-0 – Suomi oli näin kolmas. Iso-Britannian ohella lopputurnaukseen eteni Bulgaria.

– Ensimmäisessä ottelussa Tanskaa vastaan pojat olivat paremmalla jalalla liikkeessä ja pelasivat myös kypsää tennistä. Välierässä Isoa-Britanniaa vastaan oli tiukkoja otteluita, mutta britit olivat hieman tasaisempia. Turnaus päättyi tyylillä voittoon Turkista. Koko viikonlopun ajan oli hyvä tsemppi ja joukkuehenki pojilla, summasi ottelut Riikonen.

Tyttöjen turnaus pelattiin Tallinnassa, Virossa. Joukkueen muodostivat Emma Tuominen, Liinu Heiskanen ja Emilia Lehtinen sekä valmentaja Ville Juhamo. Tytöt hävisivät kaksi ensimmäistä otteluaan Puolalle ja Virolle – poikien tavoin myös tytöt lopettivat turnauksen hienosti voittamalla Liettuan 2-1. Lopputurnaukseen etenivät Venäjä ja Ranska.

Emma Tuominen, Liinu Heiskanen, Emilia Lehtinen ja valmentaja Ville Juhamo

KATSO KAIKKIEN KARSINTATURNAUKSIEN TULOKSET

12-vuotiaiden lopputurnaus pelataan 8.-10.2. Isossa-Britanniassa. Tulevana viikonloppuna pelaavat 14-vuotiaat omat Winter Cup -karsintaturnaukset. Suomen joukkueet ovat seuraavat:

Tytöt
Stella Remander, Lo-Te
Sade Scharlin, ÅLK
Marissa Minetti, TaTS
Kapteeni: Joonas Jalkanen

Pojat
Oliver Byskata, ÅLK
Lenni Loukkola, OVS
Otso Martikainen, HVS
Kapteeni: Ville Nygård

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 5/2019 – →