Pöllänen JEM-kisojen välieriin Moskovassa

23.7.2010  |  12:20

Alle 16-vuotiaiden kilpailussa Moskovassa HVS-Tenniksen Herkko Pöllänen (TE 171) eteni perjantaina välieriin voittamalla Puolan Pawel Ciasin (TE 559). Cias vei ensimmäisen erän 6-2, mutta Pöllänen käänsi toisessa erässä ottelun edukseen, erä tuli hänelle 6-4. Kolmannessa erässä Pöllänen ei menettänyt peliäkään.
Välierissä Herkko Pöllänen kohtaa kisan ykköseksi sijoitetun Ranskan Mathias Bourguen. Ranskalainen on ikäluokkansa Euroopan ykkönen ja alle 18-vuotiaiden ITF-rankingissa sijalla 35.
Toisessa välierässä kohtaavat Norjan Johan Skattum ja viidenneksi sijoitettu Ranskan Gregoire Barrere.
Nelinpelissä Pöllänen ja Matias Kallio kokivat kolmannella kierroksella tappion neljänneksi sijoitetulle brittiparille Luke Bambridge/Kyle Edmund.

Juniorien EM-kisat (alle 16v)
19.-25.7.2010 Moskova, Venäjä

Poikien kaksinpeli
Puolivälieriä: Herkko Pöllänen – Pawel Cias Puola 26 64 60
Poikien nelinpeli
3.kierrosta: Luke Bambridge/Kyle Edmund Britannia (4.) – Matias Kallio/Pöllänen 64 63

Seuraava uutinen: T.Nieminen kohtaa Zoppin… →