Pihlajalinna ja Tennisliitto monivuotiseen yhteistyöhön – Heliövaarasta urheilijalähettiläs

12.1.2023  |  13:15  |  Yhteistyökumppanuudet

Pihlajalinna ja Tennisliitto ovat solmineet monivuotisen yhteistyön, jonka myötä Pihlajalinnasta tulee Tennisliiton virallinen lääkärikeskus.

– Elämässä ja urheilussa on terveys kaikki kaikessa; iloksemme löysimme yhteisen sävelen juuri Pihlajalinnan kanssa. Viime Davis Cup -maaottelussa alkanut yhteistyömme syventyy entisestään tulevien vuosien aikana, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Yksityisiä terveyspalveluja lääkärikeskusverkostossaan tarjoava Pihlajalinna on vahva toimija kotimaisen urheilun kentässä. Tarkoituksena on tuoda Pihlajalinnan palvelut ja osaaminen tunnetuksi sekä helposti koko tennisyhteisön saataville. Pihlajalinnassa ollaan myös innoissaan tulevista mahdollisuuksista.

– Vastuullisuus ja juniorityön tuki ovat kumppanuuden kulmakivinä. Pihlajalinna asettuu tukemaan sekä huippu-urheilua että halleilla ympäri Suomea pallottelevia lapsiharrastajia. Tavoitteemme on tukea kaikenikäisten urheilullista ja terveellistä elämäntapaa. Olemme tietenkin erityisen innoissamme saadessamme kertoa alkavasta yhteistyöstä juuri nyt suomalaismenestyksen myötä, Harri Heliövaaran noustessa ihan maailman kärkeen, kertoo Pihlajalinnan brändi- ja kumppanuusjohtaja Suvi Syrjälä.

Nelinpeliässä Heliövaara Pihlajalinnan urheilijalähettilääksi

Uusi elementti nyt syventyvässä yhteistyössä on nelinpelin maailmanlistalla juuri TOP10:iin yltäneen Harri Heliövaaran mukaantulo Pihlajalinnan omaksi urheilijalähettilääksi.

Heliövaara on jo vuosien ajan tehnyt läheistä yhteistyötä Pihlajalinnan ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri Petri Heleniuksen kanssa. Terveys on huippu-urheilijalle kaikki kaikessa.

-Petri on ollut yksi tärkeimmistä taustahenkilöistä urani aikana, ja olen todella iloinen, että saan nyt koko Pihlajalinnan organisaation yhteistyökumppaniksi tuleville kausille. Tavoitteena on tehdä tinkimätöntä työtä kohti maailman kärkeä, yhdessä onnistuen, kertoo Heliövaara ja jatkaa: Iloiset terveiset kaikille Suomeen täältä pelikentältä lämpimästä Australiasta!

TUTUSTU PIHLAJALINNAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliigan… →