Paukusta miesten kaksinpelin Suomen mestari

18.3.2012  |  14:00

 Ykkössijoitettu TCT:n Juho Paukku, 25, piti pintansa loppuun asti yleisten luokkien sisäkenttien SM-kisoissa Kaarinassa.
Hän sai vastaansa miesten kaksinpelin loppuottelussa HVS:n Tapio Nurmisen, 36, jonka kanssa on otellut kirkkaimmista SM-mitaleista kerran aiemminkin, vuonna 2007 ulkokentillä Helsingin Taivallahdessa.
Tuolloin Juho voitti ottelun kahdessa erässä, mutta nyt Aktia Arenalla mestaruus vaati kolmieräisen ottelun. 97 minuutissa Juho otti toisen sisäkenttien Suomen mestaruutensa luvuin 6-2, 3-6, 6-3.
-Erien alut pitäisi pelata huolellisesti. Kun päästää Tapsan tasoisen pelaajan mukaan peliin, on vähän pulassa, totesi Juho ottelun jälkeen.
-En päässyt käyntiin ensimmäisessä erässä, mutta toisen pelasin terävästi, vahvisti Tapio Nurminen. -Kolmannessa erässä breikki tuli, kun tein kämmeneltä virheen ja Juho sai siihen vielä hyvän läpilyönnin.

Juho Paukku oli luonnollisesti tyytyväinen Suomen mestaruuteen.

-Nämä kisat olivat hyvätasoiset. Olin heti ensimmäisellä kierroksella ahtaalla seurakaverini Jesper Saarnin ja nyt finaalissa Tapsa Nurmisen kanssa, totesi Paukku. – Olen tyytyväinen, että vaikka pelini hieman ailahteli, pysyin henkisesti ”kasassa” kaikissa ottelussa

Kaksinpelien mestarit Juho Paukku ja Mia Eklund saivat kumpainenkin kultamitalin lisäksi 700 euroa palkintorahaa. Se on enemmän kuin mitä esimerkiksi Juho on tänä vuonna tienannut ammattilaiskisoista.
-Panostan harjoittelussa lähiviikkoina fysiikkaan ja lähden kiertämään vasta keväämmällä, kertoi tuore Suomen mestari.

 

Yleisten luokkien SM-kilpailut
14.-18.3.2012 Aktia Arena, Kaarina
Järj: ÅLK
Miesten kaksinpeli
Loppuottelu: Juho Paukku TCT – Tapio Nurminen HVS 62 36 63

Jaa:

Seuraava uutinen: Kiiski/Nurminen miesten nelinpelin… →