Mia Nicole Eklund naisten Suomen mestariksi

18.3.2012  |  10:42

Ensi lokakuussa 18 vuotta täyttävä Mia Nicole Eklund pelasi itselleen 44 minuutissa naisten kaksinpelin Suomen mestaruuden.
Hän voitti loppuottelussa TaTS:n Johanna Hyötyn, 20, luvuin 6-1, 6-1.
-Ei ollut mun päivä tänään, huokasi hienoisena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Hyöty. – Ottelu ei lähtenyt osaltani käyntiin olleenkaan. En uskaltanut pelata omaa peliä olleenkaan. Olin varovainen ja passiiviinen.

Mia Nicole Eklund pelasi vapautuneesti ja osasi käyttää hyväkseen vasenkätisyyttään paremmin kuin lauantaisessa välieräottelussaan Smashin Teresa Cernya vastaan.
Tallinnassa asuva Mia Nicole on viime aikoina pelannut todella harvakseltaan Suomessa.

-En oikein tiennyt, miten muut tytöt ovat menneet eteenpäin, joten hieman tästä mestaruudesta taisin yllättyä, totesi Mia Nicole englannin kielellä. – Yritin parhaani, ja nyt olen todella onnellinen.

Tallinnassa syntyneen Mia Nicolen isä on suomenruotsalainen ja äiti venäläinen, joka on Viron kansalainen.
-Minä olen Suomen kansalainen, sanoi Mia Nicole, joka puhuu isän kanssa ruotsia, äidin kanssa venäjää ja koulussa viroa.
-Ymmärrän suomea oikein hyvin ja pystyn puhumaankin, mutta pelkään, että teen virheitä, myönsi Mia Nicole. – Kun olen ollut pidempiä aikoja Suomessa, kielikin sujuu paremmin.
Ennen naisten kaksinpelin Suomen mestaruutta Mia Nicole on voittanut tyttöjen kaksinpelin Suomen mestaruuden alle 18-vuotiaissa viime kesänä.
Mia Nicolea valmentaa virolainen Bruno Loit USTA -tennisakatemiassa. Suomessa hän on Smash-Tenniksen jäsen. Hänellä on vielä vuosi tämän jälkeen lukiota.
-Sitten pyrin opiskelemaan suomalaiseen yliopistoon, sanoi Mia Nicole.

Yleisten luokkien SM-kilpailut sisäkentillä
14.-18.3.2012 Aktia Arena,Kaarina
Järj: ÅLK
Naisten kaksinpeli
Loppuottelu: Mia Nicole Eklund Smash – Johanna Hyöty TaTS 61 61

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Paukusta miesten kaksinpelin… →