Paukku ja Bucht ITF Futureissa

23.1.2006  |  10:35

Tappiot karsintojen toisella

Juho Paukku (ATP 915) tavoitteli pääsarjapaikkaa 10.000$ ITF Futures-turnaukseen Kaarstissa, Saksassa viikonvaihteessa. Hän oli karsintojen kuudenneksi sijoitettu ja suoraan toisella kierroksella. Saksan Raphael Oezelli (ei rankingia) otti Paukusta voiton luvuin 7-6(5) 3-6, 6-3.
Niklas Bucht (ATP 1259) puolestaan osallistui ”kymppitonniin” Bergheimissä Itävallassa, jossa pelattiin kaksi kisaa peräkkäin. Hän voitti karsintojen ensimmäisellä kierroksella Gerald Kamitzin (ei rankingia) kolmessa erässä, mutta hävisi sitten Mario Haider-Maurerille (ATP 1398) 3-6, 4-6. Molemmat Buchtin vastustajat ovat itävaltalaisia. (Rankingit 16.1.06 mukaan)
Edellisenä viikonvaihteena Niklas Bucht ja Paukku osallistuivat Itävallan Bergheimissä 10.000$ ITF-turnauksen karsintoihin.
Paukku (ATP 916) kohtasi ensimmäisellä kierroksella karsintojen ykkössijoitetun Saksan Sascha Kloerin (ATP 378), joka meni jatkoon 6-3, 6-1 voitollaan. Bucht (ATP 1260) voitti avauskierroksella Serbia ja Montenegron Denis Bejtulahin (ATP 1495), mutta hävisi sitten Itävallan Stefan Wiespeinerille (ATP 542). (Rankingit 9.1.06 mukaan)

Bergheim, Itävalta 14.-22.1.

1.kierrosta: Niklas Bucht – Denis Bejtulahi Serbia ja Montenegro 75 62, Sascha Kloer Saksa (1.) – Paukku 63 61