Paukku Itävallassa

2.7.2007  |  09:00

10.000$ ITF Futures-turnaus Vandansissa

Juho Paukku (ATP 705) kiirehti sunnuntaina miesten kaksinpelin Suomen mestaruusfinaalista lentokentälle. Edessä oli pelimatka Itävaltaan, miesten 10.000$ ITF Futures-turnaukseen, jonka kaksinpelin pääsarjan ensimmäisellä kierroksella maanantain alkuillasta hän kohtaa villin kortin kisaan saaneen Itävallan Tobias Koeckin. Tämä on miesten toinen kohtaaminen: kaksi vuotta sitten Koeck voitti Paukun Italian ITF Futures-turnauksen ensimmäisellä kierroksella kolmessa erässä.
Turnauksen karsintoihin osallistuivat myös ilman ATP-rankingia olevat Sami Huurinainen ja Tuomo Ojala. Huurinainen oli voiton päässä pääsarjapaikasta, mutta Itävallan Mathias Feitsch esti Huurinaisen yrityksen kolmessa erässä. Ojalalle tappio tuli ensimmäisellä kierroksella. Kaksikko on mukana kuitenkin vielä nelinpelissä, jonka ensimmäisellä kierroksella kohtaavat itävaltalaiset Max Raditschniggin ja Christoph Steinerin. (RN)

Miesten 10.000$ ITF Futures-turnaus
30.6.-8.7. Vandans, Itävalta

Kaksinpelin karsinta
1.kierrosta: Sami Huurinainen – Richard Waite 76(4) 61, Michal Pazicky Slovakia (16) – Tuomo Ojala 63 64
2.kierrosta: Huurinainen – Balazs Novak Unkari (10.) 61 76(2)
3.kierrosta (voittajat pääsarjaan): Mathias Feitsch Itävalta (4.) – Huurinainen 75 36 60

Seuraava uutinen: Jarkko ja Emma… →