Paukku-Gulbis Davis Cupin avausottelu

19.7.2007  |  15:00

Toisessa ottelussa J.Nieminen kohtaa Andis Juskan

Suomen ja Latvian välisen Davis Cup-ottelun arvonta tehtiin torstaina Tampereella. Perjantaina käynnistyvän maaottelun ensimmäisen pelipäivän otteluissa maitten ykköset kohtaavat toisen maan kakkospelaajan.
Arpa heitti Latvian ykkösen Ernests Gulbisin avaamaan maaottelun. Hän saa vastaansa tänään 21 vuotta täyttävän Juho Paukun, jonka Suomen kapteeni Joakim Berner nimesi Suomen kakkoseksi.
Heidän jälkeensä Suomen ykkönen, Jarkko Nieminen, kohtaa Latvian kakkosen, Andis Juskan.
-En ole pelannut aiemmin Juskaa vastaan, mutta joukkueen muilla pelaajilla on ollut siihen mahdollisuus, joten olen saanut tietoa hänestä. Olen tietysti nähnyt hänen harjoittelevan Pyynikillä, totesi Nieminen.
Paukun ja Gulbisin ottelun käynnistyy Pyynikin tenniskeskuksen ykköskentällä perjantaina klo 13.
Lauantaina pelataan klo 14 alkaen nelinpeli, jossa Jarkko Nieminen ja Tuomas Ketola kohtaavat Gulbisin ja Deniss Pavlovsin.
Maaottelu huipentuu sunnuntaina, jolloin ensin, klo 13, pelaavat maitten ykköset J.Nieminen ja Gulbis, sitten kakkoset Paukku ja Juska.
Tämä on Suomen ja Latvian ensimmäinen Davis Cup-ottelu. Ottelun voittaja etenee Eurooppa-Afrikan II ryhmän kolmannelle kierrokselle 21.-23.9. Vastassa on tuolloin voittaja ottelusta Unkari-Monaco.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi-Latvia Davis Cup-ottelu… →