Patrik Niklas-Salminen ja Eero Vasa Eddie Herr turnauksessa

1.12.2011  |  09:20

Patrik Niklas-Salminen (TaTS) ja Eero Vasa (ÅLK) osallistuvat Eddie Herr turnaukseen Floridassa, Yhdysvalloissa. Eddie Herr on erittäin kovatasoinen kilpailu, joka kerää ikäluokan parhaat juniorit pelaamaan vastakkain.

Eero Vasa eteni pääsarjassa, jossa oli 128 pelaajaa kolmannelle kierrokselle. Ensimmäisellä kierroksella Vasa voitti Vitnamin Minh Tuan Nguyenin lukemin 7-5, 6-2. Toisella kierroksella kaatui Argentiinan Wenseslao Albin Martin luvuin 6-2, 7-6(4). Kolmannella kierroksella Kanadan 16. sijoitettu  Alejandro Tabilo oli parempi luvuin 4-6, 6-1, 6-0.

SEB JGP Mastersin P14-luokan voittanut Patrik Niklas-Salminen eteni kaksinpelissä toiselle kierrokselle. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Valko-Venäjän Maksim Zubkou selkein lukemin 6-2, 6-0. Toisella kierroksella Niklas-Salminen joutui antamaan luovutuksen sairauden takia ja Kanadan Maxim Borcuti meni jatkoon.

Nelinpelissä Vasa/Niklas-Salminen pari on edelleen mukana. Ensimmäisellä kierroksella he saivat luovutusvoiton kanadalaisparista, joka joutui luovuttamaan pelin loukkaantumisen takia. Toisen kierroksen ottelun suomalaispari pelaa myöhään torstai-iltana.

Seuraava uutinen: Suomen Tennisliiton vuoden… →