Paloheimo Tampereen tenniskeskuksen johtoon

27.11.2008  |  15:00

Tampereen Tenniskeskus Oy:n hallitus on valinnut Veli Paloheimon Tampereen Tenniskeskus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi.
Paloheimo on aloittanut työsuhteessa 1.11. 2008 ja ottaa toimitusjohtajan tehtävät ja vastuut 1.12.2008 alkaen nykyisen toimitusjohtajan Jarkko Savolan jäädessä eläkkeelle.
Jarkko Savolan toimitusjohtajakautena toteutettiin Tenniskeskuksen mittava 5 630 kerrosneliötä käsittävä laajennushanke vuosina 2005-2006.
Veli Paloheimo jatkaa myös Tampere Open Oy:n toimitusjohtajana ja vastaa tulevana kesänä Aamulehti Tampere Open -turnauksen järjestämisestä Tenniskeskuksen ulkokentillä.
Tenniskeskus Oy:n hallitus tähdentää, että valinnalla vahvistetaan tenniksen lisäksi kiinnostusta myös muiden lajien kuten sulkapallon, squashin, salibandyn ja futsalin pelaamiseen.
– Minun tehtävänäni oli tutkia laajenemismahdollisuudet ja toteuttaa 4,7 miljoonan euron rakennushanke. Työ on nyt tehty ja takuutarkastuksia viimeistellään, kertoo Jarkko Savola.
-Jätän mieluisasti toimitusjohtajuuden Velille – siitäkin huolimatta, että Valkeakoskella 70-luvun alkupuolella koin kirvelevän tappion nuorelle miehen alulle, joka pituudeltaan juuri ja juuri ylsi tennisverkon tasolle, Savola jatkaa.

Tampereen Tenniskeskuksessa on 12 tenniskenttää (8 Bolltex- ja 4 Greensetpinnotteista), 10 sulkapallokenttää, 4 squashkenttää sekä 970 neliöinen monitoimikenttä, joka mahdollistaa salibandyn ja futsalin pelaamisen. Ulkona on 8 massakenttää. www.tampereentenniskeskus.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine Toyotassa nelinpelin… →