Palkitse Pelikaveri -kilpailu on käynnistynyt – kerro tarinasi ja voita matka Porsche Tennis Grand Prix -kilpailuun Stuttgartiin!

18.9.2018  |  20:06  |  Seurat, Yhteistyökumppanuudet

Tennisliitto ja Porsche etsivät jälleen tennisaiheisia tarinoita ystävyydestä  ja perheistä tenniksen parissa. Palkitse Pelikaveri -kilpailu on nyt käynnissä – kerro tarinasi ja voit voittaa ainutlaatuisen matkan ensi vuoden huhtikuussa järjestettävään Porsche Tennis Grand Prix -kilpailuun Stuttgartiin!

Tennis yhdistää sukupolvia, ystäviä ja perheitä. Tennis tarjoaa elämyksiä, tunteita ja liikuttaa kymmeniä miljoonia ihmisiä vuosittain ympäri maailmaa. Kentillä kohdataan ja ystävystytään, perheet kokoontuvat viettämään aikaa yhdessä rakkaan lajin pariin.

Kilpailun ensimmäinen vaihe on käynnissä Porschen Facebook-sivulla. Osallistuminen on helppoa: kommentoi uutiseen kenen kanssa olet kokenut hienoja hetkiä tenniksen parissa ja kerro tarinanne lyhyesti – tarkemmat ohjeet uutisessa. Käy osallistumassa 30.9. mennessä.

OSALLISTU PALKITSE PELIKAVERI -KILPAILUUN

Viime vuonna Jyri ja Jarno voittivat kilpailun. Alla olevassa videossa näet mitä kaikkea reissulla tehtiin. Olisiko tänä vuonna teidän vuoronne?

Jaa:

Seuraava uutinen: Nuorten pelaajien stipendit… →