Paldanius ja Bibanina tuplamestareiksi 14-vuotiaiden SM-kilpailuissa Kotkassa

10.8.2020  |  20:37  |  Raportit

14-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut on saatu päätökseensä Kotkassa. Smash-Kotkan järjestämässä turnauksessa nähtiin kaksi tuplamestaria, kun tuulettamaan pääsivät Oskari Paldanius (Smash) ja Daria Bibanina (Smash-Kotka).

Poikien kaksinpelin loppuotteluun eteni neljänneksi sijoitettu Paldanius kukistaen välierässä seurakaverinsa ja ykkössijoitetun Markus Vainikan (Smash) 6-3, 6-3. Alakaavion puolelta finaaliin taisteli kolmanneksi sijoitettu Felix Alopaeus (ETS) voittaen toiseksi sijoitetun Leo Stenlundin (ÅLK) tiukasti 4-6, 6-2, 6-3. Myös loppuottelusta tuli tasainen koitos ja lopulta voiton vei yllätyksiään jatkanut Paldanius erin 6-1, 2-6, 6-3.

Tyttöjen kaksinpelissä pääsi voittoa juhlimaan järjestävän seuran Bibanina. Neljänneksi sijoitettu Bibanina voitti välierässään Irina Rissasen (TaTS) 6-2, 6-2. Finaalissa verkon toiselle puolelle asteli Grani Tenniksen kolmanneksi sijoitettu Natalia Papshev, joka voitti semifinaalissaan Nora Loukon 3-6, 6-2, 6-2. Loppuotteluun ilman erätappioita edennyt Bibanina ei antanut myöskään ratkaisuottelussa erää vastustajalleen, vaan kuittasi Suomen mestaruuden erin 6-1, 6-3.

Paldanius ja Bibanina pääsivät juhlimaan vielä toistamiseenkin, kun Paldanius/Alopaeus voitti poikien nelinpelin ja Bibanina/Stenlund vei sekanelinpelin. Tyttöjen nelinpelikultaa voittivat Iida Heinonen/Ilona Kanerva (HLK).

NELINPELIEN LOPPUOTTELUT
[2] Felix Alopaeus, ETS/Oskari Paldanius, Smash – [1] Leo Stenlund, ÅLK/Markus Vainikka, Smash 6-4, 6-2

Iida Heinonen, HLK/Ilona Kanerva, HLK – Emilia Lehtinen, HVS/Emma Tuominen, Smash 6-1, 6-2

SEKANELINPELIN LOPPUOTTELU
[1] Leo Stenlund, ÅLK/Daria Bibanina, Smash-Kotka – [2] Lenni Kiiski, KoTS/Iben Mol, LVS 6-0, 6-1

TULOKSET: 14-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUT, 4. CINIA JGP | 7.-10.8.2020 KOTKA, SMASH-KOTKA

10-vuotiaiden Cinia JGP -osakilpailu pelattiin Lahdessa

Samaan aikaan pelattiin 10-vuotiaiden Cinia JGP -osakilpailu Lahdessa. Kaksinpelien turnausvoittoihin ylsivät loistavalla pelillä HVS-Tenniksen Sonia Sirenius ja Alex Tuomolin. Sirenius voitti finaalissa Siiri Metsärannan (V-P) ja Tuomolin kukisti Aatu Niemelän (Smash). Tuomolin juhli myös nelinpelissä parinaan Eliott Långström (HVS) ja tytöissä voitti duo Metsäranta/Anni Heliskoski (Smash-Espoo).

Esimerkillisestä käytöksestä palkittiin Fair Play -tunnustuksella Dora Kemppainen (OVS).

TULOKSET: 10-VUOTIAIDEN  4. CINIA JGP | 8.-10.8.2020 LAHTI, LVS

Seuraava uutinen: Tervetuloa seuraamaan senioreiden… →