Paldaniuksen loistava viikko – nelinpelin turnausvoitto ja kaksinpelin finaalipaikka

20.8.2022  |  15:15  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin Oskari Paldanius (Smash), 15, voitti nelinpelin ja ylsi kaksinpelin loppuotteluun Bosnia ja Hertsegovinassa.

Juuri alle 16-vuotiaiden ITF/Tennis Europe Touring Teamiin valittu (lue lisää) Paldanius aloitti tulevien viikkojen kisaurakkansa erinomaisesti kovatasoisessa alle 16-vuotiaiden Tennis Europe -turnauksessa. Paldanius nappasi neljä voittoa niin kaksin- kuin nelinpelissä.

Kaksinpelissä sijoittamaton Paldanius kukisti matkalla finaaliin kolme sijoitettua pelaajaa, joista välierässä ykköseksi sijoitetun kroatialaisen Antonio Voljavecin 7-6(4), 6-3. Loppuottelussa toiseksi sijoitettu turkkilainen Kerem Yilmaz vei pidemmän korren tiukasti 6-2, 3-6, 6-4.

Nelinpelin loppuottelussa kolmanneksi sijoitetut Paldanius/Arturs Zagars (LAT) voittivat kärkisijoitetut Voljavec/Sergej Zivkovic (SRB) 6-4, 6-1.

ALLE 16-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA | BOSNIA JA HERTSEGOVINA

Paldaniuksen turnaukset jatkuvat ensi viikolla alle 16-vuotiaiden turnauksessa Puolassa.