Paldaniukselle ensimmäinen ITF-junioriturnausvoitto Virossa – ”Uskomatonta, että olen se suomalainen 14-vuotias poika, joka voitti alle 18-vuotiaiden ITF-turnauksen”

5.3.2022  |  11:22  |  Raportit

Porsche Junior Team Finlandin 14-vuotias Oskari Paldanius juhlii ensimmäistä alle 18-vuotiaiden ITF-turnausvoittoaan Virossa.

ITF-kiertueen alimman tason, 5. kategoria, turnauksessa nähtiin loistavia suomalaisotteita. Paldanius ja Axel Eriksson kohtasivat kaksinpelifinaalissa. Molemmat hakivat ensimmäistä kaksinpelin turnausvoittoaan ja tällä kertaa mestaruutta pääsi tuulettamaan Paldanius 6-3, 6-4.

– Kun katsoi kaaviota, siellä näkyi todella kovia pelaajia mukana. En olisi uskonut, että pelaisin finaalissa. Finaalissa oli vastassa suomalainen, jota vastaan en ollut ikinä ennen pelannut. Alusta lähtien hyvällä itseluottamuksella, halusin todella voittaa. Pidin omat syötöt ja breikkasin kerran kummassakin erässä, kommentoi Paldanius.

– Uskomatonta, että olen se suomalainen 14-vuotias poika, joka voitti alle 18-vuotiaiden ITF-turnauksen. Tänne lähdettiin hakemaan hyviä matseja ja kokemusta. Tästä on hyvä jatkaa kovaa treenaamista ja fysiikan tekoa.

Nelinpelissä Emil Matikainen/Julius Augunas (LTU) ottivat turnausvoiton kukistettuaan loppuottelussa Paldaniuksen ja Felix Alopaeuksen 7-5, 7-5.

J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontiselle Davis Cupin… →