Pajulahtiryhmän harjoittelu käynnistynyt vauhdikkaasti

12.9.2008  |  11:00

Uudet pelaajat sopeutuneet erinomaisesti

Ville Liukko aloitti kaksi viikkoa sitten Pajulahtiryhmän uutena vastuuvalmentajana apunaan Erik Hakkarainen, Pekka Kainulainen ja Niko Nuutinen. Ensimmäiset viikot ovat menneet ryhmän pelaajiin tutustumisessa, työympäristöön ja Pajulahden henkilöstöön tutustuessa, suunnittelun parissa sekä harjoituksissa. Ville on tuonut harjoitteluun mukaan omia ajatuksia ja harjoitusmetodeja ja yhdistänyt niitä koko muun valmennusryhmän kanssa sopivaksi kokonaisuudeksi.

– Harjoittelun, levon ja ravinnon tasapaino on erittäin tärkeää tässä vaiheessa nuorten kehittymistä, Liukko kiteyttää. Ensimmäisille viikolle harjoittelu on painottunut peruskestävyyden, voiman kehittämiseen ja lajipuolella on keskitytty suureen määrään laadukkaita toistoja. – Kokonaissuunnitelma syksyä varten alkaa olla valmiina ja kevään suunnitteluun päästään kilpailukalentereiden ilmestyttyä marraskuun alkupuolella, Liukko toteaa.

Viime vuonna aloittaneet konkarit ovat ottaneet uudet tulokkaat hyvin vastaan ja ryhmällä on hyvä yhteishenki ja pelaajat ovat valmiita pistämään itsensä likoon koetellessaan omia rajoja.

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasilyeva voitti Leivon… →