Heino/Leivo nelinpelin voittoon Kaleva Openissa

12.9.2008  |  09:00

Julianna Heino ja Ella Leivo voittivat Kalevan Openin, 16-vuotiaiden Tennis Europen Junior Tour-turnauksen nelinpelin torstaina Nallisportissa, Oulussa. Kakkoseksi sijoitettu suomalaispari voitti loppuottelussa sijoittamattomat venäläiset Anzhela Smirnovan ja Liubov Vasilyevan 7-6(6), 6-4.
Heino sai näin hyvitystä, sillä hän hävisi Vasilyevalle kaksinpelin välierissä. Leivo kohta Vasileyvan loppuottelussa perjantaina.
Matkalla finaaliin Heino ja Leivo voittivat ensimmäisellä kierroksella Natalia Lysovan ja Vilja Hokkasen 3-6, 6-3, 7-5 ja välierissä venäläissisarukset Alexandra ja Galina Bykovan 6-2, 6-2.
14-vuotiaiden tyttöjen kaksinpelin loppuottelussa ovat venäläiset Larisa Dandeva (4.) ja Irina Chernaya (3.). Toisella kierroksella tappion suomalaistytöistä kokivat Annika Sillanpää, Jessica Malinen ja Laura Yrjö-Koskinen. Myös nelinpelin voitosta tulee venäläisten jäsentenvälinen: loppuotteluparit ovat Viktoria Klimushkina/Julia Zakharova (1.) ja Varvara Flink/Irina Lidkovskaya, joille Jessica Malinen ja Teresa Oksanen hävisivät välierissä 4-6, 1-6.
16-vuotiaiden poikien kaksinpelin voitosta pelaavat Viron Taavi Annus (5.) ja venäläiskarsija Andrey Yuzhnyy, joka sijoittui nelinpelissä kakkoseksi parinaan britti Sam Williams. Pari hävisi loppuottelussa ykkössijoitetuille venäläisille, Sergey Diakonoville ja Ivan Polyakoville 6-7(2), 1-6.
14-vuotiaiden poikien kaksinpelin voitosta pelaavat virolaiset Aleksei Bohan (3.) ja  Anton Pavlov (2.). Samat pojat kohtaavat nelinpelin loppuottelussakin; parit ovat    Pavlov/Ilja Puzakov Venäjä (1.) ja Bohan/Markus Kerner Viro (2.)

Seuraava uutinen: Pajulahtiryhmän harjoittelu käynnistynyt… →