Pajulahden TE 14/16-turnauksessa ollaan puolivälierissä

15.6.2011  |  09:25

Pajulahti Junior Tournamentissa, Tennis Europen 14/16 Junior Tourin turnauksessa Nastolassa ollaan edetty kaksinpeleissä jo puolivälierävaiheeseen.
Pojat 14v. luokassa TaTS:n Patrik Niklas-Salminen (2.) kohtaa Viron Mattias Siimarin (8.) ja villillä kortilla mukaan tullut HVS:n Emil Ruusuvuori Sveitsin Raphael Baltenspergerin (4.).
Ikäluokan tyttöjen kaksinpelin puolivälierissä on seitsemän venäläispelaajaa ja yksi britti, toisella kierroksella tappion kokivat Smashin Kristina Parviainen, TaTS:n Janika Hautalahti (villi kortti) ja Titta Tukiainen.
16v-luokkien puolivälierissä sekä poikien että tyttöjen turnauksissa puolet pelaajista on suomalaisia: HyTS:n Panu Virtanen (3.), ÅLK:n Henrik Sinkko (6.) HVS:n Julius Kaverinen (8.) ja Smash-Kotkan Ville-Petteri Ahti (villi kortti) sekä HVS:n Nanette Nylund (5.) ja Susan Happonen (6.), OVS:n Jessica Malinen (8.) sekä HVS:n Olivia Pimiä – kaikilla suomalaistytöillä on vastassaan venäläispelaaja.  Poikien puolivälierissä sen sijaan ei ole yhtään venäläisjunioria, kun Kaverinen kohtaa Viron Kenneth Raisman (1.), Virtanen Saksan Robin Langin (5.), Ahti Viron Karl Kiur Saarin (4.) ja Sinkko Latvian Artus Lazdinsin (2.).

Nelinpeliessä suomalaisväriä nähdään finaalissa ainakin P14-luokassa, kun välierissä kohtaavat Patrik Niklas-Salminen/Aleksi Tuukkanen ja Aaro Pöllänen/Julius Pykälämäki. (RN)

 

 

Emil Ruusuvuori
Kuva: Riitta Närhi

Jaa:

Seuraava uutinen: Gremelmayr voitti Jarkko… →