P.Niklas-Salminen jatkoon 14v EM-kisoissa

19.7.2011  |  10:01

Euroopan juniorit – 14v, 16v ja 18v – pelaavat maanosan henkilökohtaisista mestaruuksista tällä viikolla.

Alle 18-vuotiaat ovat Klostersissa, Sveitsissä, jossa Santtu Leskinen (ITF 481), HVS:n Heini Salonen ja TaTS:n Ella Leivo (ITF 671) kokivat maanantaina tappion ensimmäisissä otteluissaan. Venäjän Mikhail Vaks (ITF 163) voitti Leskisen ensimmäisellä kierroksella. Molemmat suomalaistytöt olivat suoraan toisella kierroksella: Liechtensteinin Kathinka von Deichmann (ITF 146) voitti Ella Leivon ja 14.sijoitettu vasenkätinen Romanian Elena-Teodora Cadar (ITF 59) Heini Salosen.
Herkko Pöllänen on suoraan toisella kierroksella, jolla kohtaa tiistaina Italian Amerigo Continin (ITF 231).
Nelinpeleissä Santtu ja Herkko saavat vastaansa 15.sijoitetut hollantilaiset Max de Vroomen ja Moos Sporkenin, 15.sijoitetut Ella ja Heini moldovalaisparin Melisa Martinov/Anastasia Vdovenco.

18v EM-kilpailut
18.-24.7.2011 Klosters, Sveitsi
Kaksinpelit
Poikien 1.kierrosta: Mikhail Vaks Venäjä – Santtu Leskinen 76(10) 76(3)
Tyttöjen 2.kierrosta: Kathinka von Deichmann Liechtenstein – Ella Leivo 63 62, Elena-Teodora Cadar Romania (14.) – Heini Salonen 64 60

Alle 16v EM-kisoissa Moskovassa koko Suomea edustava kvartetti koki tappion avausotteluissaan: Kreikan Alexandros Balampanidisin (TE 220) voitti TaTS:n Joel Popovin (TE 427), Venäjän Karen Khachanov (TE 47) HyTS:n Panu Virtasen (TE 300), Italian Giorgia Marchetti (TE 181) Smashin Petra Piirtolan (TE 530) ja  Latvian Laura Gulbe (TE 199) HVS:n Olivia Pimiän (TE 614).
Nelinpeleissä Joel ja Panu saavat vastaansa 10.sijoitetut saksalaiset Maximilian Martererin ja Adrian Obertin,
Olivia ja Petra kokivat avausottelussaan tappion espanjalaistytöille.

16v EM-kilpailut
18.-24.7.2011 Moskova, Venäjä
Kaksinpelit
Poikien 2.kierrosta: Alexandros Balampanidis Kreikka – Joel Popov 60 64, Karen Khachanov Venäjä – Panu Virtanen 61 62
Tyttöjen 1.kierrosta: Laura Gulbe Latvia – Olivia Pimiä 60 61
2.kierrosta: Giorgia Marchetti Italia – Petra Piirtola 64 62
Nelinpelit
Tyttöjen 2.kierrosta: Miriam Civera Lima/Sara Sorribes Tormo Espanja – Piirtola/Pimiä 61 62

Alle 14v EM-kisoissa Plzenissä, Tsekissä TaTS:n Patrik Niklas-Salminen (TE 94) aloitti suoraan toiselta kierrokselta ja voitti Belgian Lukas Daelsin (TE 159). Kolmannella kierroksella Patrik kohtaa voittajan ottelusta Michal Dembek Puola (7.) – Vladyslav Kramarov Ukraina.
Sen sijaan Ruotsin Mikael Yemer (TE 243) voitti HVS:n Aaro Pölläsen (TE 534), Bulgarian Dessislava Zlateva (TE 78) Vamosin Milka-Emilia Pasasen (TE 332) ja Belgian Greetje Minnen (TE 97) HVS:n Lila Humalojan.
Nelinpeleissä Aaro ja Patrik saavat vastaansa 15.sijoitetut britit Joel Cannellin ja Lucas Taylorin, Lila ja Milka-Emilia kreikkalaiset Konstantina Karkanin ja Martha Matoulan. (RN)

14v EM-kilpailut
18.-24.7.2011 Plzen, Tsekki
Kaksinpelit
Poikien 1.kierrosta: Mikael Yemer Ruotsi – Aaro Pöllänen 60 63
2.kierrosta: Patrik Niklas-Salminen – Lukas Daels Belgia 61 63
Tyttöjen 1.kierrosta: Dessislava Zlateva Bulgaria – Milka-Emilia Pasanen 64 76(2)
2.kierrosta: Greetje Minnen Belgia – Lila Humaloja 63 75