Jarkko Nieminen kolmannelle kierrokselle Hampurissa

19.7.2011  |  16:04

Jarkko Nieminen
Kuva: Andrzej Szkocki

Jarkko Nieminen (ATP 55) eteni kolmannelle kierrokselle Hampurissa ATP500-turnauksen kaksinpelissä tiistaina.
Hän voitti toisella kierroksella 10.sijoitetun Ukrainan Alexandr Dolgopolovin (ATP 27) vaiherikkaassa ottelussa 6-3, 1-6, 6-4 tunnissa ja 26 minuutissa. Ratkaisevaa erää Jarkko oli tappiolla 0-3, mutta nousi hienosti erä- ja otteluvoittoon.
Tämä oli miesten toinen kohtaaminen: Jarkko voitti viime vuoden maaliskuussa Marrakeshinin ATP Challenger-turnauksen loppuottelussa Dolgopolovin 6-3, 6-2.
Kolmannella kierroksella Jarkko kohtaa Ranskan Gilles Simonin (ATP 18). Simon voitti miesten ensimmäisen kohtaamisen vuonna 2006 Marseillessa, mutta kaksi viimeistä keskinäistä ottelua – Rotterdamissa 2006 ja Hampurissa viime vuonna – ovat päättyneet Niemisen voittoon. (RN)