OVS ja Smash säilyttivät sarjapaikkansa TEHO Sport Tennisliigassa

11.2.2023  |  16:37  |  Raportit

TEHO Sport Tennisliigan finaalitapahtuma alkoi ennakkoon kovasti odotetuilla karsintaotteluilla.

Joukkueiden ja pelaajien lataus oli käsin kosketeltavissa Talin lehtereillä. Niin naisten kuin miesten otteluissa nähtiin laadukasta tennistä.

Ensimmäisenä pääsivät tuulettamaan Oulun Verkkopalloseuran naiset, jotka kukistivat Nurmijärven Tennisseuran 2-0. Oululaisten voitot toivat Eveliina Koivupuisto ja Saskia Soome.

”Olemme todella tyytyväisiä joukkueemme säilymiseen liigatasolla. Pelasimme molemmat hyvää tennistä ja nyt on todella iloiset tunnelmat”, kommentoivat pelaajat.

”Roikumme edelleen liigassa! Tänään oli tiukkoja otteluita, nyt olemme iloisia”, päätti Merike Stamberg.

Myös miesten karsinnassa oli kokemus valttia. Kauden 2020-21 mestari Smash oli ajautunut hieman yllättäen tiukkaan paikkaan, mutta karsinnassa nuori joukkue näytti voimansa. Arttu Ronkainen ja Oskari Paldanius toivat voitot kaksinpelissä sekä Paldanius/Jussi Tiainen toivat ratkaisevan voiton.

”Hienoa olla taas kentällä loukkaantumisen jäljiltä. Otteluni olivat yllättävän hyviä, olen tyytyväinen voittoihin”, tiivisti Paldanius.

”Olen myös tyytyväinen otteluihini. Taktiikkani oli laittaa palloa paljon kenttään, tiesin olevani vahvempi takakentältä. Hienoa, että seuramme säilyy korkeimmalla sarjatasolla”, jatkoi Ronkainen

Kapteeni Kinnunen oli myös tyytyväinen joukkueensa edesottamuksiin tiukassa paikassa. Paldanius ja Ronkainen kiittelivät kapteeniaan ja totesivat myös viikon aikana tulleen selväksi yhden ainoan tuloksen olevan heiltä hyväksytty.

”Meille kaikille oli täysin selvää, että vain voitto kelpaa. Emme olisi halunneet nähdä kapteenia tappion jälkeen.”

OVS – NurTS 2-0
Eveliina Koivupuisto – Janita Laihonen 6-3, 5-7, 10-7
Saskia Soome – Siri Nyberg 6-1, 6-1

Smash – HLK 3-1
Arttu Ronkainen – Oskar Stumpf 6-1, 6-2
Tommy Hellström – Lukas Linnankoski 6-7(3), 6-1, 8-10
Oskari Paldanius – Mikko Pulkkinen 6-1, 6-0
Jussi Tiainen/Paldanius – Juuso Jokinen/Pulkkinen 6-4, 6-1

Jaa:

Seuraava uutinen: HVS uusi mestaruutensa,… →